Tuesday, April 3, 2012

TQ Kiki Hanako ;)


semalam umur bertambah satu angka.. tak nak lagi bg tau umo tahun ni.. yang penting boleh ckp 20an.. hahaha.. Selamat Hari Jadi Eva dan jugak mak saya.. semlm after suboh trus kol mama nak wish birthday.. kebetulan saya kol mama, mama tgh nak msg wish birthday kat saya.. hehe tp saya dulu yang wish!! hehe sedih sbb tak celebrate sama.. xpa.. nanti hujung bulan ni saya balik Miri!!! yeay!!



Baru hari ni dpt update.. semlm xupdate sbb terlalu letih dan byk keja.. siap letak tajuk dulu atas tu haha.. sbb perenggan pertama atas keluar tajuk.. bg iklan kejap, mukadimah hahaha..



Yeay! Terima Kaseh kak Kiki Hanako sebab petang tadi dia bawa makan KFC sempena befday saya smlm... kesian dia tggu sampai dekat 2 jam.. sory.. sbb masa tu saya ada hal.. tu jadi lambat..  Hari ni dia cuti, xkeja.. sbb tu dpt ajak saya pegi kluar kejap... Tak expect dia bg hadiah, sbb dia bg kejutan.. comel cara dia bagi kejutan.. meh sy crita ckit hehe.




masa dah amik seat kat KFC, dia ckp nak kuar kejap.. tggu punya tggu, terkejut dia lambai2 dr luar ckp suroh ambil gamba.. so mcm biasa mmg tabiat suka bgamba, hehe apa lagi ambik gamba dia trus snap, ambil gambar lagi suroh dia pose len tba2 pose dgn present.. ngeeeeeeee.. terkejut so sweett.. hehehe.. enjoy the pics!




kak kiki mmg comel


tadaaa~~ 


TQ so much kak kiki.. coklat n shawl!! suka sgt!


ngeee rasa malu n segan dpt hadiah..  sbb dh besar dpt hadiah.. sangat2 hargai kak kiki ;)







susah bila xda org ambil gamba so letak camera atas 2 botol sos cili n sos tomato.. haha
sy tak byk pose sbb gigi tak rata mmg tak nak senyum nampak gigi.. haha.. jeles bila tgk kwn2 yang dpt senyum nampak gigi mcm kak kiki.. comel jer nampak gigi.. 


moment itu penting.. masa takkan dpt putar balik.. tp moment kta dpt rasa balik perasaan tu.. sempat amik video.. tp tggu ada masa sy edit gamba yer.. mmg bz buat masa ni.. hehehe.. 



*** terima kaseh jugak kepada komen2 yang wish birthday utk sy.. makseh byk2.. smoga doa dr sekalian  utk saya makbul.. amin.. sayang korang semua ;) smoga tahun ni saya lebih tabah dan byk bersabar ;)





25 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

wah tentu gumbire eva dtp adiah..kan?

ciksengeh :D said...

due2 cantik :D

Hanie Dew said...

weee...seronoknya dia dpt hadiah..shawl tu mengancammm..hahahha...ko tak bole habiskan coklat tu sensorang kan..bak sini.

KiKiHanakO said...

hope ktk sukaaaaaaaaa :))

Rann said...

untunglah .. hehe.

lama tak dok makan2 kat kfc Hopoh. :))

Elih Japahar said...

Untung dpt kawan setia mcm ni..esok sy blanja Kim Bay pulak ekeke ^_^

O CIKTEDDY said...

cik lmbt wish..sila kiss cik!haha

slmt hari lahir kak eva,moga kehidupan slps ni bertambah baik..amin!

korang berdue same2 comel!

AmirFX said...

Hepi belated besday Amoi! Semoga dimurahkan rezki sepanjang tahun.. :D

ir yien 9897 said...

eva muka macam heliza..cantik sangat :)

namasayatihah said...

pretty women...;)

p/s: awk tgu saturday ni ya..hee~

RaMa-RaMa Fareeza said...

kiut cdak duak tok masing2 berbaju kuning heheh...

[sutera kasih] said...

happy belated birthday eva comel..happy selalu okey :)

pepol said...

happy birthday..:D

HeNRieTTa JoSe said...

HAppy Belated Bday....sweet jerr surprise macam tuh....nak coklat sket...hehehe...

Masz Sidek said...

happy betated birthday eva... :)

Kathy Tuah said...

hepi belated besday ktk! smoga dipermudahkan segala2nya..amin..

My Life's Journey said...

Seronoknya dapat hadiah .. suka tangga kitak dear ceria jak . cantik :)


nak cikit cokelat ..nyammm nyammm ..

ex power said...

kerja Kerajaan-Dapatkan contoh soalan, tips dan rahsia untuk lulus peperiksaan juruaudit w41 di sini
http://www.tipsptd.com/hop.php?ref=tipsptd5279

CikNana said...

wah..seronoknya kamu berdua..
jeles tgk.hihi..btw,bru je follow blog nie :)

hani apandi said...

happy bday kak eva cantek! mek teka, umur ktk 27-28 kot.betol sik? hehe.sik kisah la umor ya, yg pting ktk panjang umur, murah rezeki & sukses selalu! :D

Yumida said...

hp bday juak..bez eh dpt adiah...cokelat ya menggoda kmk..

e F a said...

happy da jak birthday girl dapat hadiah. bila nak kuar ngan kmk gik tok??

faridah nazurah said...

wahhh bestnya dapat hadiah.. nak jugak!

missnadira said...

eh birthday eva ye..happy birthday eva!(^_^)

mrs. daydeck said...

eva, cney kitak meli shawl kacak2 giya? suka mek nangga shawl pake kitak.