Sunday, May 20, 2012

Chelsea Woot Woot




bahaha.. hari dah malam baru nak update..;D yelah skrg baru ada masa nak update...  hari ni bz sehari2.. bgn pagi tadi nak suboh dgr bunyi bilik tv kat bawah mcm 10 org.. rupa nya mak dgn adek laki bisin2 tgk match chelsea vs bayern mnuch final... hahaha.. kebetulan tgh penalty, join skali tgk.. tp 1st 2nd tak goal.. mmg frust giler.. konfom bayern menang.. but then bila bayern tak goal, wahhhh!! peluang dtg..


and YESSSSSSSSSSSS!! Chelsea menang!! Chelsea the Champions of Europe!! Wohoooo love u chelsea.. bukan timeline twitter laju hahaha.. 









lps tgk match, tak boleh nak tido sbb ada class pukol 8.. dr rumah kena turun awal.. sbb amik masa 40 minit  sampai kat OUM.. haishh mengantuk lah sangat.. tp tahan jer lah.. assignment pulak dah kluar.. lps ni habislah kepala otak ni nak pecah.. huhu.. lps tu habis class kol 10 trus pecut pegi airportt...






bersama coursemate saya.. 



Bye mama n Bye huzey adekku manja.. bahaaha.. huzey dah habis final exam so cutii balik miri spend tym dgn mak bpk .. mak pun balik jugak.. sronok mak ada kat sini seminggu lebih. xderlah rasa sedih sgt... sbb ujung bulan ni pun saya balik cuti miri.. heee tak sabar.. ;D













13 mei , harijadi huzey tahun ni dia happy sgt2 sbb dpt present bj chelsea.. 



kemudian selepas g airport, rushing pegi kedai makan, ada gathering dgn blogger2 srwk.. CHOPPP!! berhenti setakat ni dulu, nanti saya sambung di entri yg baru nanti.. masih penat.. nasib baik tak keja esok dan smggu ni pun tak yah turun keja hehehe..  selamat malam semua ;)






21 comments:

ejulz said...

ngga match d rmh kwn mlm tdik.. ttido2 ngga.. haha. kwn siap bdengkur.. haha.. best dpt lepak2 ngn blogger swak.. :)

Elih Japahar said...

Chelsea fan jugak rupanya..:) jom support blog baru ni..http://borneochelseafc.blogspot.com/

Tekak masih sakit sbb jeritan kmenenangan Chelsea pagi tadik..huh!

Rann said...

err .. dah cuti ke sekolah?? hewhew >_<"

wahhh! GOALLL !! minat bola nya duhall.. hikhik.

namasayatihah said...

tahniah chelsea..hopefully abramovich wont sack the current coach...hee~

Riena Haiqal said...

wahhhhh chelsea menang... wahhhh gollllllllllllllllll utk chelsea... sokong chelsea.. :) giler bola juga rupanya..

HeNRieTTa JoSe said...

chantek bju biru tu....wah full jadual eva yea...

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa bestnya ..perjumpaan bloger yunk? piwetttt .. suka2 ..lak update a .. lamak dah kmk c usha2 blog ktk ..rindu mauk baca hihi

Uchi kay-f @hmad said...

drogbax3.......yey chelsea juara!!! ngee ngee..

CHU MAJORFLAVA said...

hehe...choopppp!!

Vicc said...

Wah2 balit miri ktak? Kmk jumaat tok blt dah, start cuti mek owg koh. X sbr ea.. 10 jam dlm bas pun sik ksah, janji blt Miri.

Hanie Dew said...

*buat buat tak nampak berita pasal chelsea.hahaha.skip*

best la mak ada kat umah.

wahh bestnya jugak cikgu cuti seminggu. pheww..

Hanie Dew said...

hehehe...voucher F21 yang buat mata bersinar sinar pagi tadi.hahahahha..

tu la byk plak dia kasi. aku suka sheer color yg kaler pink tu..

pasni kalau ko join habis kalah lah kitorang.. wawawawawawa.

syafiqakarim said...

sb tu i iloikeee kaler biru ;p

~Sweet Honesty~ said...

wahhh..kmk pn sik sabar mok cuti..waaaweeee...(^_^)

FEDO said...

He2. Wah bz nampaknya ne.

aReLaN said...

uish..fan chelsea ke??musuh MU ni.hahaha...untung la selalu je ada gathering korang kat sana ye.hmmm..nak jugak

aReLaN said...

uish..fan chelsea ke??musuh MU ni.hahaha...untung la selalu je ada gathering korang kat sana ye.hmmm..nak jugak

e F a said...

kmk sik minat chelsea... ahahahha

Bobo said...

tak suka chelsea :P

[sutera kasih] said...

chelsea menang ohhh hehe


yerrr..adiah kmk bila nk berik :P

ciksengeh :D said...

lamenye akak tak update . hehe ^^