Sunday, May 6, 2012

Congrats Blogger Umie





Congrats umie sayang... Selamat Pengantin Baru!! 


alhamdulillah akhirnya dpt jugak pergi kenduri kawen umie.. umie ada invite siap bg kad dr jauh pulak tu.. sblm ni xpernah jumpa umie.. hanya berbalas komen kat blog... teringin nak jumpa, dan tak sangka di hari perkahwinan dia dpt bertemu dgn umie.. seyes umie mmg cantek dan comel giler mcm barbie doll!! tp masa tu xsempat nak borak.. huhu...



pagi tu bukan sy sorang jer pergi, tp dgn blogger terkenal Zie Madini ataupun dikenali dgn blog dia PrincessRedBloodSnow.. skrg dia dah ada domain sendiri dh.. chewahh! hehe.. sy tumpang sekali dgn zie dan suami dia.. sepatutnya Chu Majorflava join skali tapi dia byk keja nak buat hari tu.. so kami bertiga sahaja.. perjalanan agak jauh menyebabkan kami terpaksa turun awal pukol 8 lebih mcm tu.. sbb nak pegi kpg umie mengambil masa 2 jam.. 



sampai area kpg lundu, kami tersesat skejap, cuba ekot arahan peta yg diberikan dan kami cuba lagi... akhirnya sampai juga.. kebetulan kitaorg sampai, kereta pengantin pun lalu kitaorg, sempat lambai umie dlm kreta.. hehe.. so cepat2 nak amik gamba dia dekat2.. hehe.. 



blogger2 lain pun ada jugak yg dtg, AmirFx dgn Adam Malaysian Idol 2.. ada sorang blogger baru kenal.. tp lupa pulak nama dia.. hehe.. sebab suma rushing.. xper. nanti jumpa lagi ;)











props mcm ni sy mmg suka. ingatkan nak bgamba setiap satu tu chewahh.. haha tp nak cepat.. xblh lama.. amik satu jer.. OMG! haha




 Selamat Pengantin Baru ktk duak!! Moga berbahagia dan kekal ke akhir hayat , branak byk2 ahhaha just kidding  apa2 pun sentiasa doa kebahagian tak duak ;)



 blogger, AmirFX



blogger Adam Malaysian Idol 2.. sempat lagi dia nyanyikan beberapa buah lagu.. 




with blogger blogger serawak


umie, trima kaseh berik door gift hari pertunangan ktk even mek xda dtg. makseh byk2.. ktk nang cute aiee. seyesss!!! kedak barbie doll.. syg kta xbyk kakar.. xpa2.. klak2 kta jumpa k.. ingin mok ilek2 ngn ktk.. hehe.. selamat pengantin baru umie!!


hari sabtu tu ada sorang lagi blogger buat kenduri kahwin hari yg sama, kene jemput jugak iaitu.. Sis Vivian... tp xdpt dtg sbb umie pun buat kenduri pada hari yg sama.. Sis Vivian, Selamat Pengantin baru!! sory xpat dtg aaa.. p ktk cute mek ngga lam blog Ahmad Endo.... tp nya x amik gamba byk bh.. haha..  kck bj ktk deng!! Tahniah sis.. moga berbahagia n kekal ke akhir hayat ;)


*maaf tak byk crita dlm entri ni sbb tgh risau, kucing sy si bella hilang.. ;:'(




24 comments:

~Sweet Honesty~ said...

nang kedak baby doll bride yaa.. cute gilak..(^_^)

Cik Asma BLuppy said...

cantikk!

e F a said...

first time nangga muka amir. ahahaha..

anyway, selamat pengantin baru umie

namasayatihah said...

Owhh...my dear eva so cantiks in peach...;)

moga bella dpt dijumpai or plg ya..amin~

hani apandi said...

cantek kan? kmk nanga gambar2 bertunang nya kmk gik excited.sayang, wedding nya pun kmk sik pat attend.rugi sik datang masa nya bertunang lok huhu

AmirFX said...

Amoi! Yahhh.. Besar ada muka kmk terpampang sia lok.. haha.. Kepada Efa, cute sik kmk? haha.. Adoh.. Ilang inda Bella... Moknya gik nunggu Aron Ajis berlagu ombak rindu nak? Cuba ktk cari kat celah2 batu.. Neytauk jumpanya.. Nway, smile ok.. Kawan kmk madah ktk chantek... Kedak Heliza.. hihi..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

terkejut dgr nama umie..ingatkan umie yang warna tu...huhu congrats..hehe jmpa amir ek

wa khairul onggon said...

Wahh.. tahniah... Selamat pengantin baru.. Rami juak blogger Sarawak dtg.. :)

CHU MAJORFLAVA said...

yah!!1st tyme nga amir..wakaka...congratz umi...sayang ktk org..jelez ew sik g..uhukz..

Riena Haiqal said...

siyes memang cantik dan comel Umie masa ni... berseri2 jer muka dia... Selamat pengantin baru Umie... Eva memang awak terbaik ar.... :)

Zie Madini said...

happening majlis kawen nya ow. hehehe. wedding nya ya secara x langsung menggumpulkan para bloggers...hehehe :D

btw, mek geram diat pictures hasil digicam ktk koh. mun nk beli baru..jual kmk ah ah..miahahaha

and mek geram diat bju kurung tak ya juak...nk polah ala² gya kelak for raya next year :P hikss

CikNana said...

cantik eh..cantik cantik cantikkkk..he

syafiqakarim said...

tgk org kawen,
rasa mcm nak kawen je juga.hahaha

kucing hilang ke.......

Yumida said...

kacak bj ktk eva...manit2...

[sutera kasih] said...

rupa amir ya lok ngegeh kali jak haha

va, bella ilang ke cne? camne bole lepas?? kesiann ehh..cne ndak tujunya ka..udah ndak makan ka? adehh..dh try carik?

Alieza Dayasari said...

eVa sweet nyer.. pelamin pun cntik jer...
tahniah juga diucapkan.

Nurrul said...

Tahniah ! semoga berkekalan..

*lahh ,si comel hilang ? mana Bella pi... :(

ciksengeh :D said...

cantiklah decoration dierr :D

Uchi kay-f @hmad said...

*hanye senyum dan tumpg gumbire*

My Life's Journey said...

Trm kasih dear ...wahhhh cepatnya update ..umi blum gik update eh ..hahah ktk tok nnag cute da juak :)


firstime kmk diat ktk ..ktk lebih cantik dr dlm gambarv ..serius kmk terpegun tangga ... cantik n peramah ktk ..syaang kita c pat loyar lamak2 hihi ..

apapun ..terima kasih yunk sebab sudi hadir dan buat entri tok .. terhibur rasa hati baca entri tok hihi ..

waaa bella hilang? ummm umi harap bella dah pulang ..cian tangga ktk bingungg .. uuu

CikNana said...

eva,kmk tag ktk sini

http://cikvivameow.blogspot.com/2012/05/segmen-entri-blogger.html

aReLaN said...

alahai..lawanya.nak kawen gak!!!wuuuu

YOUsoF said...

Baru tau Umie dah jadi isteri orang.. Tumpang gembira kat diaorang, semoga bahagia selalu.. ;D


Pelamin dia cantik!

Jue said...

mula2 bc entry tok dolok ingat umie artoqimie hahaha

duhal umi abah..nya tok kck ada juak!!jeles nanga!fotogenik abis huhu