Sunday, May 27, 2012

Lambchop!




entri yang simple dan pendek sbb nak tido lps ni.. kekenyangan makan lambchop ;D




thx to gojes ejant sebab teman saya pegi makan lambchop tadi hehehe.. akhirnya dpt makan jugak sbb dr petang tadi lapar.. tba2 teringin sgt nak makan lambchop.. lama dah tak makan ..  tp xtau dgn sapa nak kluar ... dah nak frust sbb takda org teman, then kebetulan ejant boring kat rumah... dia pun nak kluar jugak. pa lagiiii~~ vroommm vroommmm~~






today special beef & mushroom pie : tapi xnak cuba sbb nak lambchop jugak!
 --- suka tgk mata ejant sbb mata nya bulat! cute!




yeahhh! my food! lambchop!!



silap-silap.. sy tak pakai heels, so nampak rendah sedikit dari ejant.. hahaha..

me n ejant! 




i love spending TIME with my friends !




27 comments:

Syakir Rahman said...

aduyai..knp post tgah2 mlm ni... lapar...huhuhu

saya_arief said...

sedappp. nakkk.
:)

GaRy™ said...

nak kirim salam kat kwn boleh tak? :p

Nanan said...

kat cne tok kak eva? kmk xpnde mkn lamb tok. huhu

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

fuhhhhh~ lama x pekena ni~

Anonymous said...

Boleh..wkumslm.hahaha ;p

Bobo said...

lenkali kalau nak diteman bagitahu la hehehhe.. sedapnya lambchop!

Yumida said...

nyamannyaaaaaaaaaaaaaaa

Nurrul said...

Nurrul tak pernah makan makanan nie..

*len kali keluar dgn adik lak ehh ? * :D

Herma Julianny said...

wah~~
nyum3....
mok kuarlah ptg tok.=D

MawardiYunus said...

arghhhhhhhhh lambchop.. wowowowo. sedap umph
~ jangan lpa dengar klpop radio ye, like fb n follow twitter

HeNRieTTa JoSe said...

yummy....sdang lpar nie...maw p cr lunch....hehehe....

My Life's Journey said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... ingin jugak nak makan hihi .. lama tak makan (^_^)

walaupun mcm ya ..ktk tetap cantik yunk ..muahhh

Blog Panjang said...

sedapnye..

ciksengeh :D said...

waaaaaaaaaaaaaaa ! sedapnyeee !

WaWa said...

sine lambchop tokkkkk aieeeee mok wakkkkkkk~ 8D

O CIKTEDDY said...

i love spending time with myself ^^

AmirFX said...

Amoi! Ktk comel juak.. :D Bila mok kuar ngn kmk gik? haha..

elyna mirsada said...

yummy2..nk ckit...

Riena Haiqal said...

sedapnya lambchop tu.. nasib baik tak pandai maka daging2 ni..:)
ejant sangat2 comel dan eva sangat2 cantik.. :)

RaMa-RaMa Fareeza said...

dekat kedei cne lambchop ya?hihi

[sutera kasih] said...

nyuruh kmk lapar jak ehhh :(

Abg Stalker said...

cantik mcm biasa :)

Zie Madini said...

kacak ejan ow. muka nya ala² kdk pelakon shiera ayob (yg heroin filem karak ya eh). tp nya cak gik la...winks ^_-

aReLaN said...

saya suka lamb chop!!!huhuhu...kat jepun dulu pernah ngidam.rela gi cari daging kambing kat kedai halal nak buat lamb chop black pepper.hoho

CHU MAJORFLAVA said...

best!!mek tok jarang nak nemu cuti dapat lepak ngan member2..kdg2 cuti pun lu k rehat..ijan cuti sem nak?

Hanie Dew said...

wooaaa...lambchop tu buat aku lapar tetibe..tp aku xmkn lamb jadi aku bygkan jd chicken grill blackpaper mushroom. peergghhh.. #drools