Tuesday, May 1, 2012

The Vow






Baru jer lps tgk The Vow.. bgs jugak cuti sehari ni rajin pulak tgk movie kat rumah.. slalunya kalau sy beli cd nak tgk kat rumah mesti tak habis, crita belom sampai setgh crita, sy dah offkan.. sbb xda aura macam dlm wyg.. haha.. tp crita ni tak perlukan aura wyg, sbb jalan crita dia best..menarik.. touching.. xnak benti tgk sbb nak tau ending dia.. tragic jugak.. jarang sy nak tgk crita romantic.. tp byk sgt kwn2 dan adek sy rekomen sy utk tgk crita ni.. so tak sia-sia tgk..




byk part dlm crita buat saya nangis.. nasib baik ending dia oke.. kalau tak konfom lagi trok nangis.. haha.. crita ni mmg touching aaa.. siapa yang hati dia lembut baik tgk.. kalau hati keras tu, 10 kali tgk baru lembut kot hahaha.. xleh  nak paksa juak nak tgk.. len org len genre dia kan.. well.. sy rekomen sapa2 suka tgk touching punya movie, meh pegi lah beli tgk yer. ;)






xnak bg sinopsis haha.. kalo nak bc sinopsis google jer.. byk situ.. :D...  8/10 for romantic sedih.. haha.. org ckp dia mcm the notebook.. sy belum pernah tgk.. nak dlod notebook nanti kalau free.. alaa sy ni susah nak dpt masa free.. sapa2 boleh bg crita notebook? hahahaha ;D




rupa2nya crita ni based on true story.. akhirnya bini dia mmg xdpt balik ingatan tp bahagia jugak dgn suami dia dgn 2 cahaya mata.. so sweet.. ;)



trailer The Vow







17 comments:

Rann said...

Err .. lama gak tak tengok movie macam nii. Ada masa nanti nak tengok gak. hehe ..


ehh, tengok sini taw . huu ..
http://rann-sharingiscaring.blogspot.com/2012/05/selamat-hari-pekerja.html

namasayatihah said...

yer..sila cri The notebook..heroin dia rachel mcadams jg..but hero dia lagi buat sy *drooling*..lol~

cite tu mmg one of d best romantic movie ever...cite tuh sad ending..hee~alamakkksss..terbagi tahu...soryyy...hee~

eva said...

ran : tgk lah.. best aieeee.. nangis2 jak haha


tihah : oh nooooooooo~~ xsuka sad ending.. mesti sakit hati tgk.. xsuka xsuka xsuka.. xjd nak tgk hahaha.. patutlah sampai skrg movie tu bg impak sampai ada twitter dia kan.. wohoo..

aReLaN said...

memang dah berzaman tak tengok movie romantik ni.hahaha..

ahmad endo said...

nang leleh jak air mata ya diat...hahaha

kiln said...

bagus ni kalau aku jumpa mana nak download movie dia. blh layan

AmirFX said...

Lamak dah kmk sik layan cita2 kedak ya... MOk tgk avengers jak kelak..

asha said...

dah diat eh nang sedih ceta tok.huhuhu,kmk pon nangis juak diat ceta tok eh

[sutera kasih] said...

cita notebook sumpah best kmk madah ngn ktk !!! hehe

the vow best? ok kelak kmk donlot hihi

[sutera kasih] said...

kmk suka cita touching2 tok, konfem meleleh ayek mata kelak ngga tok haha

Abg Stalker said...

err..bdk2 jgn tgk ye.hahaha ;))

btw,spe srh cium dlm kete!kn da kne langgar.

ciksengeh :D said...

nak tengok jugak lah ! the notebook best :)

Alieza Dayasari said...

ermmmmm...... movie cinta.....

~Sweet Honesty~ said...

kmk dah bekurun sik masuk panggung.. haha~ sbb kmk sikda membe bah mok ngga wayang..

mun ngga sowg2 kang kena culik..hihihihi

Zie Madini said...

yaka ka based on true story. maok diat wak ehhhhh

Uchi kay-f @hmad said...

ni klu tgk jadi WOV kali......ngee

Hanie Dew said...

tak tgk lg citer ni. tp tgk trailer kompem sedih la. tp happy ending so takpe. hehehehe..