Saturday, June 2, 2012

Button Badges by Kuching Creative Button Badge



sesuatu yg comel dan unik n refresh.. rasanya ada jugak button badge ni kat kedai2 souvenir kan.. tp yang bestnya kwn blogger sendiri my fav designer Chu Majorflava n TycoStylo yang buat button badge ni.. kta boleh design apa2 jer.. oke xnak byk ckp.. baik letak gamba.. mesti korang tgk macam.. ''ooooooooooo!! comelll!'' hehehe.. tp seyess comel.... ;)












comel kan.. boleh letak gamba sendiri pun boleh.. tgk lah apa2 event yg sesuai.. buat utk suka2 pun boleh bg sesiapa yg suka buat collection mcm gini.. lebih kreatif lagi boleh jugak jadikan sebagai pin tudung, pin baju for raya nanti pun boleh..padankan dgn kain raya korang.. mesti comel..  heee..

nak tgk mcm mana button badge dibuat clik sini utk The Making of Button BAdge kat blog TycoStylo   n blog Chu Majorflava ...



Need custom buttons and need them in small quantity? you'll be glad!

::Wedding button Badge ::
:: Event Button Badge ::
:: Club button Badge ::
:: School Button Badge :: and moreeeee------> Like page Kuching Creative Button Badge



korang boleh runding2 dgn Chu dan Tyco dalam page tu.... ;) Jom design button badge!!




22 comments:

Yumida said...

kiut badge ya lok..ms skolah rendah dolok nang gila melekat badge kt beg skolah...kmk pnh molah badge gamba konvo..kiut..tahan..engkah lam keta...
nang berpatutan juak hooo nempah molah badge ya....

Uchi kay-f @hmad said...

eva dah jumpe mouse iye? opss

dah lame xbeli button badge ni...

~Sweet Honesty~ said...

wahh..comel gilak nang badge ya..siney mok polah tek?? mok 1 la..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

yg trollface tu cool~ nak!!!!

My Life's Journey said...

Comei2 apa yang dibuat oleh chu ya yunk .. kmk belum sempat gik publish cita tentang badge ya ..cute ehhh ..

Wanie said...

wahhhh ;) comelnya ~~

ciksengeh :D said...

comelnye !!! menarik ^^

Blog Panjang said...

cantik gak buat. alaa design je kan ? then hantar kat orang tu. ye idak?

Alieza Dayasari said...

masa zaman sek dulu. ramai betol yg suka kumpul button2 ni semua...

HeNRieTTa JoSe said...

comel...sangat kiutttt.....

syahirooAhmad said...

arg.. geram tengok wajah troll face tu.....

Riena Haiqal said...

sangat2 comel ar... kreatif sangat2

Bobo said...

wow cantik2.. nak minta sponsor bleh x?hehe

nazira said...

Menarik.. anyway nazira follow cni.. lau sudi om visit mine..

http://ruangannazira.blogspot.com/

Masz Sidek said...

kacak2 jak badge ya.... waktu sekolah dolok rajin ngumpul... heheh :p

Hanie Dew said...

mmg jd pilihan sekrg kalau majlis kaawen je pakai badge cenggini.

namasayatihah said...

Cool button...nti visit chu bole pilih..hehe..ya..utk pin tdg pn cool...heee

namasayatihah said...

Cool..nti nk pilih kt chu..pki kt tdg pn awesome!!

[sutera kasih] said...

kacak ehhh !!! nang kreatif..kelak tempah ngn sidaknya jak mun kawen hehe

Yousof said...

Comel dan gerek lah! ;D


Ada buat sendiri, ambik button lama yang dah tak guna, print sticker muka sendiri, tampal, jadi.. Tapi hasil tak secomel macam kawan Eva buat ni la..


Nak buat sikit² pun boleh ek kat sini, kena try ni! Thanks infonya Eva.

Zie Madini said...

kacak nak ow. mek order for LSF pun badge :)

Stilla Royazrie said...

kiutnya... stylo :)