Thursday, June 28, 2012

LSF Meeting & Gathering part 2







LSF stand for Lea Shasta Femelle.. our blogger group in Kuching hehe..  pendekkan crita, hari ahad yg lepas kitaorg buat perjumpaan kali kedua ( first meeting klik--> SINI part 1<----) 


BING!.coffee . tempat pilihan kami utk bertemu ( tempatnya lebih kurang macam starbuck )... tempat pun sesuai kalau nak bersantai2.. makanan mmg awesome!! i love brownies so much.. masa tu sy order chocolate banana smoothies.. perghh nyum nyum~~! sory xda gamba.. so amik dr google jer yer.. 





( bkn chocolate banana smothies) salah satu minuman yg sedap jugak d BING.. 



 so last meeting ni nak konfom kan lagi brg2  utk dijual di bazaar booth kat old court utk sabtu ni.. utk pengetahuan korang, ada flea market sabtu.. so yang dok kat kuching sila lah dtg nanti yer.. booth kta org ada jual bj terpakai yg maseh berkualiti dgn harga yg murah.. kitaorg sumbangkan bj2 dan segala accesories...bukan setakat bj, shawl, dress, accesories, wedges, photobooth, brg2 prelove, brg2 Kufi, barang2 vintage dan byk lagi.. booth2 lain pun ada jugak.. 






fai, sy, shichi, efa, chu, wawa, coeq ... ada 3 org lagi aisha, ika dan zie tp diaorg xdpt dtg, masing2 ada agenda.. 
















gamba kt bawah Old Court Kuching.. tempat berjual dalam hall. (gamba no 2 ) sila-sila dtg.. mana tau kalau ada berkenan boleh beli utk raya nanti.. lebih2 lagi accesories... see u on saturday! ;)





*** pstt #tweetupkuch akan diadakan di Old Court jugak hujung tahun ni.. :D
** semua gamba2 diatas sy amik dr chu majorflava dgn fai.. sbb tu xda watermark sy hehe..
* sory penulisan sy kucar kacir.. xda perubahan langsung.. bila bc dahi asyik berkerut.. huhu..


17 comments:

Rann said...

WOW !! hehek, takley datanggg T_T *kuciwa nehh. huu.

penulisan kucar-kacir? hehehe .. noo la bagi ran. santai gitu lorhh. x macam ngan ran, lagikkkk la byk belit2 HAHA T_T

namasayatihah said...

seronoksssnyaa...how I wish I cud go...have fun pretty ladies!!!

xoxo

Blog Panjang said...

ohh dah dua kali dah. so this group just to sell things only ke?

blogger suka bisnes. menarik !

Si Tuyuk said...

Assalamualaikum..baru tau pasal belog nie..and baru followwwwwwwwwww..hehe..

e F a said...

waaa, dah update eh,
dear, bkn kat dlm hall ya dear, ada sigek gik tmpt nya.. yg ada aircond ya. sia ada event lain lak..

anyways, sik sabarrrrr...

Elih Japahar said...

Kenapa kamu nda pandai mengajak ni...:(

Riena Haiqal said...

cantiknya tempatnya yer. rasa nak pegi pula.. hujung tahun ni InsyaAllah kitorang akan g Kuching... :)
korang semua nampak cantik2 dah sekepala la.. :)

~Sweet Honesty~ said...

waa..xdpt dtglaa..huhuhu

CikNana said...

bestnye ktk..he

Dora said...

wah best dpt jmpa rakan2 blogger lain kan, october nie ada perjumpaan jg for Sabah

Syahirah Suhaili said...

sabtu brapa ribln ow? sabtu tok kah? rasa da byk plan..p mcm mok pg jak..hehe..insyaallah la mun bkesempatan :D

HeNRieTTa JoSe said...

brownies dia nampak sangat sedap...

Hanie Dew said...

seronoknya korg ada group blogger comel comel.

kalau dekat boel la aku pegi..

Zie Madini said...

uwaa! jeles mek diat. nampak happening jak ktk org gathering. mek jak selalu left behind dgn agenda LSF tok gara² pregnancy...uwaaaa!

Lak anak dh kuar...maybe kin cpt mek nk join gilak LSF pun agenda. jelessssss :P

AmirFX said...

Berkerut sikit jak dahi kmk Moi... :p

CHU MAJORFLAVA said...

ya rupa..nang sekalo habis.

Jue said...

all the pretty ladies2 # repeat dua kali sambil mnari oi hahaha

ok fine, ku jeles..else nang pat g kaco takorg sia haha