Saturday, June 30, 2012

Sory

Maafkan sy kerana sy terlalu bz sampai xda masa nak singgah blog korang yg slalu dtg bagi komen dlm blog ni.. Sgt2 bz.. Cuma sempat cek komen dan approved kan suma komen korang.. Hari ni booth sale sgt best.. Meriah dan kitaorg happy sgt2!! Hehe. Memang letih tak terkata.. Baiklah.. Nak rehat dulu.. Nanti sy akan singgah blog korang k.. Sorry..

14 comments:

Yousof said...

it's ok it's all right.. ;)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

majuk >.<

wan niahix said...

senyumlah ktk... n rehatlah...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

~Sweet Honesty~ said...

selamat berjual ..(^_^)

HeNRieTTa JoSe said...

congrats utk sale....rhat rhat lew dulu....

AmirFX said...

Tahniah untuk sale yang ktk orang polah ya.. :D Blog kmk bila2 jak ktk boleh pergi.. Xda paksa rela.. haha..

Riena Haiqal said...

rehatla dulu k.. jaga kesihatan.. :)
bila dah cukup rehat barulah BW yer.. :)

ViccMalarn said...

Tahniah kak! :)

Kathy Tuah said...

klak cita pasal booth sale ya k ^^

Elih Japahar said...

Sale kat mana ya?...

aReLaN said...

takpe2.hehehe..no hal.busy ngalahkan mak datin nampak gaya eva ni. :P

Jue said...

sikda sorry unless ko b;agu sorry3 by super junior ya baruk ku maafkan hahaha!

Hanie Dew said...

Zuan gedik nk merajuk.hahah

Nurrul said...

NUrrul pun dah semakin busy.. tak boleh nak bukak blog selalu.. dah dekat trial :/ seram woo.. doakan yer kak :)