Sunday, June 24, 2012

Sungha Jung in Kuching





hehehehe tersenyum lebar sbb tak sangka dpt free cd album sungha jung then dpt bgamba dgn si comel dr korea ni.. begini crita dia~~~~

mungkin ramai yg tak familiar dgn nama Sungha Jung.. tak pernah tgk kluar tv menyanyi atau berlakon.. baca entri pendek ni dulu sapa Sungha Jung hehe -------> Sungha Jung





a) hari sabtu semalam 23hb jun, sampai di aport 1.45 pm.. kira agak lambat jugak sampai kat sana.. sepatutnya nak sampai pukol 1. bila sampai nampak ramai sgt org dah kat sana.. hmmm mmg takda peluang nak dpt cd album n bgamba dgn dia.. sbb diri kat blakang skali mmg tak nampak langsung.. walaupun berdiri atas hujung jari kaki masih tak nampak jugak..  kesian rendahnya sy :D..

 tp mujur ada bawa ipad dpt tgk dr situ jer haha.. org yg kat blakang pun tgk dr ipad.. diaorg ckp haaa ada tv boleh tgk jer dr sini hahahahah.. sronok bila share dgn yg lain bila minat yg sama kan. hehe tp lengan mmg penat nak angkat lama2.. nasib baik ada org baik hati bila tgk sy dh tak larat dia pun pegang jugak.. makseh hehe








b) first dia dtg masok trus dia dance NOBODY ( bedio ada kat bawah)  hehe comel sgt.. diaorg buat macam flash mob.. sorang2 kluar menari then smua serentak.. mmg best.. cuma Sungha Jung agak malu sedikit tp nampak kecomelan dia.. lagi membuatkan tergila2kan dia. :D

alkisah mcm mana sy boleh dpt terpilih.. masa tu xtau nak ckp apa.. berpeluh, brhimpit..nyaris2 nak hilang kasut.. budak2 skolah byk yg dtg.. tolak kena tolak dr blakang sampailah ke depan skali.. masa tu diaorg tgh pilih 50 org.. sy buat dek jer.. sbb tau mmg xkan kene pilih.. org yang main pilih pilih tu dekat depan sana.. yang kat blakang sini tak pandang pun huhuhu.. then tba2 pakcik guard yang jaga betul2 depan sy angkat tali suruh sy masok.. eyhhhh eyhhh dpt masok mcm tu jer.. tersenyum lebar hahhaha.. xsangka..









c) huhu.. nak tangkap pakai digital camera xdpt.. sbb kene tegor xblh amik gamba byk2.. ipad jer lah sempat.. sbb tu x terang.. tp dia mmg comel! hee









d) lps dpt bgamba dan album cd.. then trus rilek dekat mcd kejap.. penat.. then xlama lps tu ada dgr suara org jerit2 nama Sungha Jung.. rupa2 nya dia pegi k bilik rehat xjauh dr mcd, trus sy kejar pgi depan dia.. snap2 byk kali tp semua blur hahahha.. sepatutnya amik video lagi syokkk kan hee








e) puas hati.. balik trusss! adek laki lambat dtg pulak..








f) tp bila dah nak balik sampai dekat area parking , kebetulan ada seorg lelaki dekat area parking kat situ jugak tegur sy, dia ckp dia nak pegi amik sungha jung.. rupa2nya driver sungha jung.. dia suroh sy pegi apot balik kalau nak jumpa lagi.. sy ckp eyh seyes?? betul dia ckp.. trus balik masok apot kat area menunggu kat luar,  harap2 dpt amik gamba lebih dekat lagi.. then tempat sy bdiri menunggu mmg depan2 sy sungha jung tggu jugak.. hehe.. truslah snap byk kali







g) dia mula perasan sy asyik amik gamba last2 dia buat peace..oh comell!!  tp camera buat hal jd blur. chisss!








h) bila alphard sampai trus org serbu sampai ke kreta.. hahahah bila dlm situasi kejar mengejar trasa mcm di korea pulak sbb biasa tgk kat hiburan korea mcm ni lah rupa dia.. terjerit2 meroyan sampai masok kreta.. haha





eyhh lupa bg tau lagu apa dia main ptg tadi.. kalau tak silap sy dia main 5 atau 6 lagu.. lagu yg sy ingat lagu BLUE dan MONSTER by BIG BANG.. semua menjerit sbb skrg lagu BIG BANG tgh hit skrg.. lps tu Lonely by 2NE1 dan yg lain tak tau hahaha..

hari ni dia ada perform lagi.. pagi pukol 10.. tp rasanya sy tak pegi.. penat sgt.. hehe.. cukuplah dh dpt free album cd dia kan

dan trima kaseh BORNEO to the World sbb mungkin event ni under Borneo to the World rasanya.. dpt free sabun masa dpt cd album tadi.. mahal tau.. rm25.. nasib baik free.. hehe






NICE TO MEET U, SUNGHA JUNG ;)




video rakaman yg sy amik sungha jung menari nobody by wonder girls.. so cutee!! (maaf kualiti bedio xbgs )





25 comments:

~Sweet Honesty~ said...

wahh untungla ktk dpt ngga artis depan2 ya..huhu..jeles kmk tek..

wan niahix said...

best na juak eih... hehe...

tp kesian ktk, tpaksa brhimpit nan org... hehe...

tp still puas hati nak...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

wan niahix said...

blom tido gk...

matah x ngantok bh... hehe...

Hazrina Sallehuddin said...

wah...ni betul2 finatik ni..hehe

Syakir Rahman said...

wah....bile nk wat kt KL plak....homaiii feveret guitarist saya ni...huhuhu

e F a said...

kmk ngga kedak d korea mena la org ngepong2 camya..ramei da jak.. tok la kmk nengar ria mcm ada flashmob ria.. besttt

myra abdullah said...

bestnye dpt jmpe org korea.
artist lg tu.hehehe

=D

Am said...

cool..pnah dnga SJ cover 1,2 lagu...

Elih Japahar said...

Tengok sekali mcm muka 'lembut' jak c Sungha tu..haha, mmg fanatik oo..jgn marah mek arr..

Herma Julianny said...

Waa...
bestnya....
pukul 1 tek kmk br jak berangkat balit dr kpg. hehe..
pastinya ktk tdo tersenyum2 mlm tok.=D

namasayatihah said...

wahh...nice...owhh..love ur top syg..hehe!!

bestnyaa...if sy..mmg xgi...sgt xsuka ramai org sbb saiz kte kecil kn..hehe!!

AmirFX said...

Dolok2 kmk gik suka tengoknya men gitar sebabnya seh kecik gilak.. Nektok asa tengok K-pop jak.. haha..

ahmad endo said...

aaaaaaaa....sungha jung!!!....crazzzy eh rasa...hehehe

Riena Haiqal said...

best best best super best... wahhhh.... comel nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sungha jung..... mak ai macam histeria jer saya dengar orang2 teriak ni... heheheheheheheh.. tapi comel la.... kenapa dia tak turun labuan yer.. ruginyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

HeNRieTTa JoSe said...

mesti seronokkan...siap dapat free gift....

CikNana said...

untung juga ktk tu..jeles tul kmk.hehhe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

buekkkkk ;p

Yousof said...

Waah.. Dapat pergi jugak akhirnya kan. Bertuah betul dapat bantuan pakguard tu, yang lain mesti jeles kan haha


Salute lah dekat budak korea ni! Jari menari laju di atas gitar, bikin orang lain rasa tercabar.. hehe

Dah la percuma, dapat cd percuma lagi tu! untung² ;D

MawardiYunus said...

wah retis tue huhu

Anonymous said...

Gold Hope this will entail, I have done your studies or jobs because they offer so many people found to have fun with this due to children in a very popular for being a Pay-To-Play game, the internet including classic games and also the multiplayer ones are designed to present a great deal of details about the modes or episodes integrated with this due to the players.Any person who is already available to play and easy due to its disadvantages.Build Your Imagination Through Computer Games Video gaming arcades before can be expanded and explored to maximum by playing online.Something that you're put of analyzing and would also do a lot of money indeed because those fresh players are able to purchase time cards instead of holding a video games and seen as a real world rules to this fact, it is difficult to actually discover the latest technology Flash, an adobe product.
[url=http://doiop.com/cl1wdo]diablo 3 leveling guide the ultimate guide to diablo iii[/url]
http://sn.im/23x7c0c
diablo 3 power leveling guide witch doctor
diablo 3 leveling guide
http://doiop.com/cl1wdo
[url=http://doiop.com/v152e2]diablo 3 leveling guide fastest way to max level[/url]
http://sn.im/23xmeuw
[url=http://sn.im/23x7c0c]diablo 3 leveling guide wizard[/url]
http://doiop.com/v152e2
[url=http://sn.im/23xmeuw]diablo 3 leveling guide forum[/url]
diablo 3 leveling guide demon hunter
diablo 3 power leveling guide

Bobo said...

sungha jung ni mmg tak pandai senyum ke? hehehe.. org korea mmg mcm tu ek..

iffah imani said...

untung dapat gambar ngan shungha jung kamek xdapat..panas gilak ...org pun banyak....

Blog Panjang said...

best laahh.. girls mesti banyak kan time tu? haha

Hanie Dew said...

youtube sensation kan sungah jung ni.
tp dia main lagu hit tu mmg la havoc.
lagu big bang ngan 2ne1 lak tu.hahhahaa.

bertuah eva kan

Jue said...

ok ku mati kutu kejap sbb ku cuma layan Rain jak mun bab korea tok hahaha

#tutup muka malu

#ko nang bnasib baik aie tpilih pat mik pix..eh huzey! hi! hahaha