Wednesday, June 20, 2012

Sungha Jung perform di Kuching 23 - 24 June 2012







siapa diantara korang semua yang mudah cair melihat jejaka bermain gitar? oh saya lah diantara gadis2 itu hahahaha.. lagi2 budak korea ni.. oh my!! tak sangka pulak sungha jung akan datang ke kuching utk perform kat airport kuching hujung minggu ni nanti. then ianya percuma.. im so EXCITED!!


dia bukan seorang  penyanyi, tp pandai bermain gitar..( a professional acoustic finger-style guitarist) dia mula bmain gitar sejak umur 5 taun lagi.. skrg dah 15 taun.. dah 10 tahun.. wahhh..  korang just type nama dia dekat youtube... Sungha Jung.. see how well  he plays ;D 


dah lama minat budak ni.. slalu tgk dia main dekat youtube jer.. first jumpa video ni 3 taun yg lepas, tgk dia main canon rock dgn more than words.. sebab dulu masa kecik2 ayah pernah men canon rock, stairway to heaven.. so mmg minat giler tgk org men gitar ni.. so first tgk sungha jung main canon rock trus bukak banyak-banyak tab nak tgk dia main lagu2 lain yang femes.. masa tu sy tak tau pun dia femes dalam youtube..


dan sekarang dah hensem.. haha so i cant wait on 23th june!.. dia akan main 2 hari berturut-turut.. nak dtg tgk utk 2 hari jugak haha.. hopefully byk lagi artis korea pegi kuch.. hehehehhehe

















** nanti sy BW pelan pelan yer.. kurang sehat.. demam lagi..


27 comments:

Riena Haiqal said...

semoga cepat sembuh yer Eva.. saya pun baru sembuh dari demam.. hanya tinggal selesma jer lagi.. hhuhuu
wah hensem nya dia.. dah la pandai main gitar.. saya pun sangat2 suka lelaki yang pandai bermain gitar.. kan bagus kalau dia dapat perform kat Labuan ni juga.. dah dekat dah tu sarawak dengn labuan.. datang la labuan.. huhuhuhuhuu..
apa2pun jangan lupa ambil gambar dan video dia banyak2 nanti tau...

Elih Japahar said...

Semoga cepat sembuh, ajak sy kalau nak pergi ye...:)

BuluMataPalsu said...

Evaa, mek sa dr rya dh mek ngga ktk pun dress..haha..cney ktk beliiiii?? 2nd, knk la miak korea ya perform awal glk d kch? aduh..

wan niahix said...

mok agk tapi jauh... hehe..

semoga bergembira klk... hahak...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

[sutera kasih] said...

di airport??? wahh mantap airport kuching hehe

kenak airport ctokkk sekda????haha

namasayatihah said...

get well soon sweetheart..;)

nti amik la video..;D

~Sweet Honesty~ said...

waaaa..nnt ambl pic byk2 naa.. (^_^)

Herma Julianny said...

demam tandanya mok membesar ek...=p

AmirFX said...

Amoi! Aihh.. Ktk pergi jumpanya ka?! Mintak ktk ambik gitar darinya kelak kmk mainkan lagu untuk ktk.. Apa2 lagu.. haha.. :p

FaniEnuf said...

Sooooooo awesome. :D

Hanie Dew said...

Ohhh....saya tak jeles..kalau big bang dtang baru i histeria ok.eh gurau je.xde la sampai gitu..hehe..

aReLaN said...

moga eva cepat sihat k.odaijini.saya dulu nak gak belajar main gitar atau piano tapi rasa cam dah tua sangat baru nak belajar.hahaha

wan niahix said...

jwpn soalan rh blog kmk.. hehe..:

I-city ya rah Shah Alam cik Eva... hehe...

ular kecik jak kmk brani, ular nk besa ya blom tntu kmk brani... haha...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

Masz Sidek said...

kmk minat sikit2 jak korea tok...
tp mun dah main dpn mata... rugi juak sik diat nak... hehehe
mun ada masa... mok kmk bak bpk mek ke airport... kmk sik berani bak kereta jauh jauh... belum hafal jeraya gilak... hehehe

Kathy Tuah said...

kim salam dgn nya kelak..hehe..btw, smoga ktk sihat cepat2 :)

Yumida said...

yah..beznya kelak..boh lupak snap pic la eva..

HeNRieTTa JoSe said...

wah....mesti suka...t amek gmbar...upload sini yea...

Zie Madini said...

sik kenal mek dgn nya..hehehehe. btw, love ur dressing! :)

Nurrul said...

wahh , mesti dpt bergambar dgn guitarist kan ! Comel budak nie.. hehe ^^

8Comel lah kak Eva dressing... akak tak nak share tips mcm mana nak nmpak bergaya even simple aje cara pemakaian ? :)

Blog Panjang said...

ohh damn this boy.. perempuan suka la. tapi laki jealous. like seriously.. i mean seriously. haha

untungg la !

syAzAnA said...

huishh. budak ni kee? wow, hensemmmm dahhhhh.


suka tengok dia main gitar. :)

My Life's Journey said...

cantik ktk kt cia yunk ... cantik gilak ..muahhh .. waa best juak artis korea tok mai ctok ..

ktk jaga diri tau .. harap kitak chat pas tok ..uuu .. kmk pun rasa mauk demam .. haaa

sayang eva ketat2 ..muahhh

iffah imani said...

mauk g sia juak esok...thankz eva inform...xsabar eh.....

ViccMalarn said...

Bestnya!! Percuma gik ya..

O CIKTEDDY said...

aaaaaaaaaaaaaaaa sungha! cik pon suke die ^^

moga cepat sembuh kak eva..amin!

Bobo said...

dr kecik die main gitar..nk layan lagu die jap hehe

Jue said...

so nek tok msh demam gik oi! dah sihat? sikpa kelak ku berik virus rah ko hahaha

#ok pas bc entry tok, ku rs cam pnah ter tangga nya di youtube...#malu..lariiikkk haha