Monday, July 23, 2012

Hari Ke-3 Kita Berpuasa





lama tak blogwalking.. sunyi sekejap sbb hari pertama puasa sy xbrapa sehat.. demam dan flu.. tp tetap puasa jugak.. hari ahad pun masih kurang sehat.. takut pulak hari isnin xleh nak keja.. *byklah alasan kan :p* tp alhamdulillah hari ni sehat! hehe..  tgk gamba kat bawah.. first day puasa ada event lomobooth.. saja dtg sekejap kat sana then lps tu pegi bazaar.. 





segala camera lomo & camera intage.. dan lomowall hasil2 dr film yg dipakai.. huhuh
lama dah tak main.. camera lomo dah rosak.. 



sampai sana jumpa geng.. 
shichi!! lama tak lepak dgn dia.. tggu dia free bila nak taraweh sama2??



 pijot, nazzie, sheyla.. geng suka gelak!!!


lepas jumpa geng kejap tadi, pegi bazaar..
bazaar di mana2.. pilih jer yang mana suka.. jgn membazir.. tp dlm tak sedar tetap jugak duit mengalir mcm air.. beli ekot nafsu.. hoho.. 

ermm seeloknya saya.......................
isnin sampai jumaat masak di rumah
sabtu atau ahad atau kedua-dua skali makan kat luar dgn geng.. amboiii haha ;D



*** jue n hanie !!! tgk tdg yg saya pakai.. cantik!! trima kaseh korang berdua.. pandai pilih!! hehe..


18 comments:

Elih Japahar said...

Memang cantek ^_^

~Sweet Honesty~ said...

siney event lomo ya tek??tringin juak mek mok pgi..

Herma Julianny said...

comelnya eva...^__^
siapa di belakang pijot ya?
cam org separuh bogel jak??=o

Riena Haiqal said...

wah bestnya...... Dah sebiji macam Heliza la bila Eva pakai tudung tu.. hehehehe (^_^)

NahDaTuLIzaH said...

get well soon.. :)

Elih Japahar said...

Blog duniarealiti tetap ada, just tak display kat google profile jak..nak promote sikit blog baru hehe ^_^

Masz Sidek said...

bulan posa mesti cari roti john... hehehe dah jadi fav... :P

Yousof said...

First day dah buka booth.. Kauorang memang rajin!

Bazar ramadan tempat untuk membeli juadah makanan,
tapi selalunya bila sungkey, banyak yang tak termakan.. ;D


Ohh ni ke tudung hadiah tu. Cantik! Simpan elok², lain kali boleh dapat lagi hihi

Cinta Misteri said...

Alorhh syiannya...so skang cmne? Dh ok sket?

CiM pun klau g bazar msti ada jmpa geng lama. Tp CiM gamak├▒ya ari2 kena g bazar, keje la, tk smpt nk msk, on d way balik jln jem plak. Huhuhu....

Yui Light said...

Aie...kenak kamera lomo ktk rosak? D:

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye....blom pergi bazaar lagik....mls maw keluar...hehehe....

chantekk tudung tu...sesuai dengan eva....

khairul akmal bin azman said...

makan byk pun badan maintain je kan

hehe

Kathy Tuah said...

selamat berpuasa ktk!

x sabar eh nak balit kuching ^^

Izzati Tatie said...

selamat berpuasa kak eva! cantik sangat!

Hanie Dew said...

uhuk..aku tesedak td masa tgh buat keje..ko sebut rupanya...hehehehe. lawa kan color tu.org lawa pakai apa pun lawa..=p...

sempt lg tu ber-event masa puasa dan tak sehat. hihi..

da seminggu puasa tak pegi pun bazaar.

Blog Panjang said...

jumpe geng. macam gengstaa plak. kahkahkah

jak jak jak.. pelik bhasa sarawak ni tapi style kot.

Aku Mad said...

salam kenal,, muka ktk mcam Heliza Helmi owh

Bobo said...

kim salam kat awek2 cun tu hehehe