Thursday, July 12, 2012

Jue & Hanie Part 1





Pertama kali jumpa diaorg sabtu lps.. sanggup turun KL nak jumpa blogger comel dan sweet ni.. peramah n sporting.. seyes!
Part 1 ni sy bg dulu Vlog yg sy buat malam tadi.. Part 2 nanti saya akan cerita ckit disebalik video.. hehe..  bye nak pegi turun keja dulu.. sempat pulak nak buat entri hehe.. btw Morning semua!! sory lama x singgah blog korang.. nanti yer ;)

Dear Jue n Hanie,  harap kamu berdua suka akan vlog yg sy buat mlm tadi.. susah betul nak cari idea.. haha! punya lah lama nak cari lagu sampai 2-3 hari..;p tapi satu, sy frust sbb sy tak amik bedio byk2 n gamba dgn korang... rugi sgt! sebab sebenarnya sy masih segan dan sedikit malu masa jumpa korang masa tu hehehheh.. bye2!





maaf sy tak kreatif nak buat vlog edit2 ni .. sbb sy bukanlah videographer pun.. hehe tp sy suka nak buat.. sbb utk sy simpan segala kenangan dan tgk masa dh tua nanti, kalau dipanjangkan umur.. ;)


33 comments:

Riena Haiqal said...

eiiii bestnya Eva main ice skating.. tapi sayang sorang2 jer.. eheheheh.. dapt hadiah dari dorang ker.. banyak tu.. :) (^_^)
mereka sangat2 comel..saya suka tengok

CikNana said...

bestnye!,,..nanti kita berdua lgi jumpa2an mau?hehehhehee

Hanie Dew said...

aku baru baca..tgh tgk video..jap gi komen pasal video..muahahahahaha..

Hanie Dew said...

eva, sweetttttt gilerr video ni.. kata tak reti tp cun je aku tgk video ni...wahhh...tak tau nak kata apa lagi.sweet editing..

syg tak byk pix kita kan.sapa suruh ko malu malu..kitrg tak malu pungg..hahahaha

CHU MAJORFLAVA said...

eva!!!cyes cute vlog ya.creatv juak.whuaa...jelez gila dpt jumpa jue & hanie.haa...maseh hutang nya 2 lom design template dimauk cdak.cowie2,cute ktk 3!!senyum nga vlog tok...loike!!

namasayatihah said...

seronokkksssnyaaa..wish cud join...huhu..ok next blogpost..heee

Herma Julianny said...

x dpt nangga la video ya...
wireless mktb tok block..=(
dh balit dr key el ka??

ikaa said...

perhhh sgup erk turun KL


sanggup x korag alami begini..better beli siap2 syampu di rumah ok ^_^

http://bakul2011.blogspot.com/2012/07/gempar-xsanggup-kalau-kepala-aku-begini.html

faridah nazurah said...

bestnya dapat hadiah...

Yui Light said...

jeles jeles jeles T_T hahahhaa xD

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye men ice skate....rietta xpndai men....tgk org men jew....best dpt jmpa kwn blogger....rietta blom smpat jmpa siapa2....

onie said...

jp jp jp kaki kebaih...hikhik....




okay,tak kebas dah,ekekeke.....eva pandai wooooo edit videoooo,smart tahu! happening betul korang... :D

aimi said...

oshem.......suke2
tertibe je=) hohhooho

khairul akmal bin azman said...

kowang 3 serangkai..
elok gabong blog je..
cam adik badik da.!


thumb up!


video pun nampak happening je..

gua lama janji nak kua ngn si blog jue n hanie..
tapi jauh bah..

haha..

keep it up!

AmirFX said...

Duhal ktk sik minum kupi.. Sama lah kita tok Moi.. haha.. Ok2.. Mok tindok lok.. Salam...

syAzAnA said...

dorang best kan eva? ceria jehhhhh. hahhaa.



best gila dapat main ice skate!

Boni JLL3 said...

singgah daripada blog jue n hani :)

Lizzie Yasmin said...

Wah best sungguh. I never meet any blogger b4. :) BTW follow here.

Yumida said...

beznya ktk org...enjoy!
sama la...kmk mun 1st time bertemu nang supan..dah lamak2 alu keluar tetak naga kmk

Patrick Star said...

waah ruginyaa.. sikit je lg. klo la jatuh time ice skating tu, bleh la gelak besar! hahaha

Izzul Amir said...

wahh bestnya ! :D

Elih Japahar said...

Bestnya :) lain kali nak itut ye...haha

Jue said...

Ada lam 10x ku dah nanga video tok aie. Nang ko da bakat lam molah video eh! Best hor riya, nang rs cam dah lamak kenal jak aie. Nxt time mun pat, kita hang out gik =) #janji cam kita tiga tok diam dkat jak haha

Kathy Tuah said...

wah, bestnya! kelak dkt bouleverd bukak ice skating dpt ktk ajar kmk main di cya gik..hehe..

blog-tips-kurus said...

salam kenal.
header macam Heliza le.. :)

*dr blog 'honeydew' tu..

Azham Vsvc said...

Dulu masa I pertama kali jumpa Jue dgn Hanie tu pun I neves gak...almaklumlah...kt FB dgn blog je rajin berkomunikasi....jumpa depan2 mmg neves....tp diorang sgt sporting hehehehe......

HeNRieTTa JoSe said...

psss....rietta bru blajar blajar sj HDR nie....suka tgk picta yg chnatek....thanks for the tips....nnti rietta cuba p snap kat pntai....hehehe....

aReLaN said...

bestnya la jumpa blogger lain & ice skating.tak jumpa JB & selena gomez ke kat situ??hehe

Bobo said...

ok lah vlog ni...dah ade hasil kira kreatif la tu hehe

Blog Panjang said...

comel je ehh kau ni eva. haha

Zie Madini said...

mun jumpa blogger yg sepalak nang best nak ow. wahhh...siap berice skating gik tak org? bestttttttttttttttt

L@dyKichiMachiko said...

Besttttttnyaaaaaaa......

Yousof said...

Sweet bangat.. Pandai Eva sunting² video ni kan! ;)

Untung kaurorang, dapat rapatkan lagi friendship dari alam maya ke realiti..

Nampak macam susah je nak skate atas ais tu, hebat la Eva boleh main lama² walau tak ditemani JueHanie.. ;P