Thursday, July 5, 2012

Meriah bersama Le Shasta Femelle


baca tajuk entri ni mcm bunyi nak hari raya jer.. mode raya dh dekat dah... eyh puasa pun belum lagi hehehe. 



maaf tempoh hari xsempat nak buat entri utk booth sabtu lps..  cuma entri sblm ni sy letak bedio yg sy buat hari tu--- VLOG .. tp ada yg xdpt tgk sbb line slow.. so sy letak gamba2 ckit utk kongsi bersama yer.. ;) 









terima kaseh yang dtg membeli belah d booth le shasta femelle..
terima kaseh kepada geng2 dan family yg dtg utk support kita org.. skali dtg hari tu mmg ramai.. ;)



LE SHASTA FEMELLE kuching bloggers 


wawa, zie madini, maslona fai, chu majorflava, efa, shichi, aisha, eva.. 2 bloggers tak dpt dtg.. ika, coeq huhu.. 









 our booth! booth kitaorg mcm terover, terlebih meriah pulak..haha sampai lekat2 kat dinding,  pasu bunga bawa skali.. tp okelah.. bagi nampak meriahkan lagi event ni kan.. biasalah kalau dh suma blogger berkongsi idea.. beginilah hasilnya... sronok!! 




  keletihan dan kelaparan.. hamparkan tikar utk berehat dan makan sekenyang2nya.. hehe






tba2 muncul idea buat tutorial tudung masa tu.. haha.. efa ajar mcm mana pakai tdg bawal.. sy jadi model bertdg haha



kemudian sy pulak buat tutorial shawl yg sy biasa slalu pakai.. nanti sy uplot video yer.. 


nampak tak.. tgh sy buat tutorial, geng yang blakang buat mcm2 gaya haha..  



 habis booth.. pergi kluar makan malam.. tp kitaorg berempat jer.. yg lain dah balik.. seyes penat weyhhhhh.. tp sempat last snap!! :D







*** yeay!! esok sy fly to KL.. saja2 dtg KL nak jalan2.. sbb dah lama beli tiket murah ni.. nanti ada date dgn blogger Jue n Hanie..  bulan 4 yg lps sy da g kl tp xsempat jumpa diaorg.. hanie!! jgn risau hp sy takda lowbatt nanti.. kalau lowbat dah ada portable dh hahahah.. jue!! ngegehh!! buat video tp xda idea tp mcm mok.. :D xsabar mau jumpa.. teheeee!!!






23 comments:

~Sweet Honesty~ said...

wahhh..meriah ngga kmuorg ohh.. huhu.. mok ke kl kim slm ngn jue n hani okehh..(^_^)

Herma Julianny said...

nang mantap!!
letih, tp bermakna..
hubungan jd lbh erat!^^

Kathy Tuah said...

meriah eh..mesti best owh..
semoga selamat pegi & selamat kembali dari bercuti ^^

Hanie Dew said...

Uit eva...kemain pujian melmbung.kembg hidung kitrg xle kuncup blk..hahaha..apela..ktrg ni newbies jew...hihihi...

Hanie Dew said...

Waalaikumsalam..hehehehe

Isyatilla Idris said...

meriahnyaa.. best giler. :D

aReLaN said...

memang meriah betul la.datang kl????jom kuar dating.hehehe

wan niahix said...

best na juak aie... hehe...

Booth ya ng complete alu jk upa.. dgn bunganya, dgn frame nya gk... mcm2 lh... hehe..

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

mcm2 function budak ni..haha

haipppp arelan jgn ngade nak ajak date :P

Blog Panjang said...

haha i LOLed at the yeos tripod.

meriah gilerr. mesti earnings lagi banyak dari booth lain kan..

btw, nice poster tu, sape yang design ek?

Nurrul said...

best nya kak Eva ! ! ! happening gtuh...

*eh3 tak nak share tutor dkt blog sekali ke :) hehehe

namasayatihah said...

Lame xblogging...huhu..hv fun beautiful..wish dpt jupe awk..sobbbsss...muahhxxx

Riena Haiqal said...

bestnya.. bestnya dan sangt best la.. meriah tu... :)
wah nak g kl lagi yer.. jangan lupa bawa ole2 dari sana eh.. :)

Semut Senyum said...

eva....

wah, meriah2 gitew..... i like!!! selalu ka ada event mcm ni? mmg terbaik la uolss.. mcm2 ragam dan semua ceria2 je....

kekalnya persahabatan itu... =)

Semut Senyum said...

eva.. wah, meriah giteww.....

mcm2 ragam, mcm2 gaya.. i like!!! seronok bila ramai2 mcm ni... mcm2 idea menjadi2...

tambah2 semuanya ceria2... lg laa meriah event tu... selalu ke ada event mcm ni.. hati2 jalan2 di k.l yea.. =)

ஜ miss klanika ஜ said...

meriah betul ni . have a safe journey to KL !

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye....meriah betul....

Yousof said...

Tanpa pasu² bunga tu pun booth kauorang tetap nampak meriah!! ;D

Siap ada guitarist lah! berapa lagu dia main tu?

Memang cerita kan kauorang, kalau 10² orang ada memang lagi kecoh la kan..

Eh Eva mmg dah kenal lama dengan JueHanie ke kenal di blog ek?

Bobo said...

mmg tertarik btul nk dtg booth korunk! hahaha.. alaa date dgn jue n hanie je! :p

Mami Nia said...

Wow ! Bestnye tgk :) betol la gamba dah dpt menceritakan segala kemeriahannya .

Azham Vsvc said...

wah....sangat meriah! I suka suasana mcm ni...dgn kawan2...jual2 barang.....mesti happy sgt hari tu huhuhuhu

Izzul Amir said...

meriah gila.. bestnya :D

blog-tips-kurus said...

kita kenal zie Madini tuuuuuu.. :)