Saturday, July 7, 2012

Super Excited

Haiiiiiiii... Hehe mmg super excited hari ni sbb skrg dh kat kl.. Tghari nanti jumpa dgn blogger jue n hanie dgn yuilight!!! Main ice skating kat Sunway!!!!

Ohhh lama giler nak main ice skating.. Sejak tgk crita korea STAIRWAY TO HEAVEN 6 taun lps mmg hati nak main ice skating.. Cuma xda org bawa sampai skrg.. So jue n hanie tanya sy nak pegi mana.. Trus sy ckp nak main ICE SKATINGGGG!! Smoga impian sy tercapai hari ni weeeeeeee


Kitaorg semua belum pernah main, konfom jatuh terguling-guling------> itu hanie ckp hahahha.. Hanie siap bukak utube nak tau mcm mana skate nanti haha.. Sy xsempat nak tgk.. Masa skolah dulu pernah jugak main roller blade tp jauh beza dgn main ice skating ni.. Kwn ckp lebih licin.. Xblh nak byg nanti haha...

Eyhhh gembira mcm kanak2 riang pulak sy hehehe biasalah first time nak jumpa jue, hanie n yuilight.. Segan n maluuuuuu heee...

Dtg kl sini kejap jer.. Esok pagi balik dh.. So hari ni jer puas berjalan.. Byeeeeeeeeeeeeeeeeeee hehe

19 comments:

elyna mirsada said...

wow..bez 2..hope u enjoy =)

Riena Haiqal said...

eeeeeeeeeeee, bestnya dia cuti2 kat KL.. main ice skating lagi.. waaaaaaah, apsal tak bawa saya sekali... :( sungguh rugi..
heheheheh.. tak per.. semoga Eva enjoy dengan rakan2 blogging main ice skating tu nanti.. :)

Elih Japahar said...

Biar betik ko ni Eva, dtg KL hari ni esok balit Kuching dah?? wow! haha ^_^

Rann said...

kita ENJOYYYYYY !!! :D

namasayatihah said...

omg...awk smpt blogging..lol...sy xsmpt ape2 this week..hv fun syg!!!

Herma Julianny said...

waaaa...
bestnya....
kmk bc crita ktk, kmk dh excited...
roller blade ya pun kmk x pndei main,
apatah lg mk ice skating...
jeles eh!!!

Hanie Dew said...

girls day out!!!!!yeappiiiee!!!

~Sweet Honesty~ said...

jgn lupa up entry sal ice sketing tu erk..jeless aii tauu..huhu

Yousof said...

Hehehe Hanie memang semangat siap tengok kat youtube, like the spirit! ;D

Pun sama teringin nak try, tapi lebih teringin nak try wall climbing.

Memang pasti ada yang terduduk banyak kali ni... hihihi

wan niahix said...

Semoga berjalan lancar... ^^,

hehe...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

HeNRieTTa JoSe said...

wah...jmpa hanie n jue...bestnye...rietta pown xpnah skate....hehehe....

Kathy Tuah said...

jgn lupak letak gambar k ^^

Azham Vsvc said...

Wah...inilah Eva yg dicakapkan oleh Jue dan Hanie hehe....best main ice skating? Terjatuh byk tak? hehe

faridah nazurah said...

best sgt tgok gambar korang hang out sama2.. jeles..

faridah nazurah said...

best sgt tgok gambar korang hang out sama2.. jeles..

ViccMalarn said...

Gembiranya kakak :)

Blog Panjang said...

basah tak ? =p

khairul akmal bin azman said...

tengok macam expert je main skating..

hehe..

Izzul Amir said...

fuyoo main skate ! jatuh bangun sendiri ok ? hahaha