Tuesday, July 3, 2012

Vlog : The Street Bazaar with Le Shasta Femelle




xsempat nak buat entri crita bgamba pasal booth hari tu dulu.. so mlm ni sy post video yg sy baru habis buat ni yer.. amik masa 2 hari utk buat video ni.. huhu. penat..sy buat simple jer.. sbb mmg xreti nak buat pun.. saja nak buat utk kenangan bersama hehe..  apa2 pun enjoy the bedio..  selamat malam.. esok sy dtg pegi blog korang yer.. ;) assalamualaikum..






27 comments:

Am said...

d cne ya kah? cam fun jak . =)

muhsin.aminudin said...

gune software ape? nice vlog :)

Elih Japahar said...

Semua blogger kah tu? comel2 semuanya haha..^_^

Riena Haiqal said...

waalaikumsalam.. eheheheheh..meriahnya yer.. suka la dengan lomo camera tu.. eva comelnyaaaaa... bgtu eh cara2 nak berkipas dengan tudung kibar2.. hehehehehehehe eh eh Zie datang sekejap jer ke.. :)

HeNRieTTa JoSe said...

kt cni xleh nk view...tunggu rietta blk umah yea....hehehe....

My Life's Journey said...

wahhhhhh bestnya dear!!!!! ni masih lagi loading ..nak tengok gak video tu ..

Rann said...

hindustan depan kipas tek kaa .. heheh. lawak eyh. :D ngeee ~

wan niahix said...

xpat bukak utube... huhuhu... line slow gilak... adoi2... lain kali jk lh ngga...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

eva said...

Muhsin.aminudin : sy pakai windows live movie maker.. tadi nak reply dekat blog awak tp xdpt masok sbb ada virus dlm blog awak.. mmg xblh masok blog awak..

~Sweet Honesty~ said...

sik dpt bukak la video tu..huhuh

Blog Panjang said...

woa nice. dah jadi businesswoman dh ni. yang sepet tu happy go lucky je. haha

ஜ miss klanika ஜ said...

wah guna movie maker aje ? pasni nak cuba bervlog gak

e F a said...

tang mek nangga nama mek jak penuh sia dear oo. ahahaha. tapi best!!!!

Yousof said...

Hehehe sempoi.

Rasa macam pendek sangat cerita untuk bazaar ni..

Muka kacak cameragirl masuk juga walau sikit kan.. ;P

Semut Senyum said...

waa.... saya mmg salute siapa yang buat vlog.. berani tu! saya sendiri sik brani buat tu.. ehhehe =)

Tapi, enjoy la tgok vlog2 kamu di utube tu. ehhehe =)

Semut Senyum said...

really nice vlog! Memang berani!!
lama singgah sini. akhirnya mmg terbaik lah blog n vlog! tak puas tengok tau...

(tadi dah comment, tapi mcm ada problem ni try sekali lagi. gigih you!)

Bobo said...

mmg best jaga booth ni..ramai org tak? :)

Isyatilla Idris said...

nnt boleh try buat video jugak. hee. c:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

xdpt lagi jumpa eva :(

Kathy Tuah said...

line slow mcm terkoyong -.-' jadi xpat bukak..loading bertaun ;(

Jue said...

ku dah nanga video tok marek..stail aih ko polah
kelak dtg kl polah cgek! #yerr haha

Jue said...

lupak pdh..dah sorg nama nasrul ya dtg juak booth takorg..kali sbb takorg satu geng lomo

Hanie Dew said...

aku dah tgk video..meriah..pandai ko ambik video..sokong jue..sabtu ni shoot satu okeh... ^.^v

Nurrul said...

dekat bazar nie memang akak eva jual keychain2 or handmade ke ?..

*macm best sgt jadi businesswoman nie kan..

namasayatihah said...

Bestnyaaaa...wish dpt join....huhu

Izzul Amir said...

cewah ada orang tu dah jadi vlogger lah skrg :P haha

Izzul Amir said...

cewah ada orang tu dah jadi vlogger lah skrg :P haha