Saturday, August 11, 2012

Berbuka di Borneo Convention Centre Kuching, BCCK



Alhamdulillah selamat berbuka dgn semua staff Tadika Sri Keria semalam di BCCK ,Borneo Convention Centre Kuching.. berbaloi berbuka kat sana sbb byk gerai2 dgn pelbagai makanan yang ada,.. semlm ramai sgt berbuka kat sini sbb mggu ini adalah last puasa.. mggu depan tba menjelang hari raya aidilfitri.. huhu tba2 sedih pulak bila ramadhan dah xlama lagi nak habis.. terasa sekejap kan.. nikmat puasa akan hilang lps ni... huhu..

word one, happening!!   jom tgk gamba yg sy amik.. luckily sy jer bawa camera.. 




me n miss Fyzah sedang menunggu miss bella n miss anas.. sbb nak pakai satu kreta jer.. kreta diaorg stay kat rumah fyzah.. 


tiba di BCCK.. sgt menarik dan selesa.. 


baru perasan ada jalan raya.. hehe..


 meja ktaorg..



yummy!


sedap salut dgn buah2




miss anas dan miss belle... adek bradek..






me n miss anas, with our student, akeem





Kids! they make my day







 with fyzah n miss siti.. cikgu ajar komputer.. inilah mak kepada akeem n arman n aryana





17 comments:

KiKiHanakO said...

hehhehe bestnya. mkan jangan sik makan. ;)

Ikhmal Yusoff said...

wahh cantiknya tempat tu..nk gi Borneo jgk la nnt :)

aimi said...

perasaan nk jd ckgu tadika makin membuak2 dlm dri ini selepas tgk gambar awk =)

nice place.... budak2 tu pon pandai posing mesti teacher dy ajar hihhi =)

Yui Light said...

waaaaaaaaaaaa best aie >w< kiut da jak miak kecik ya...mok cubit! hahahahah xD

namasayatihah said...

best kan buka free??hehehe...cantik lah tmpt ni...msti expensive...yg ptg is foods!! kan dear kan...;)

Elih Japahar said...

Bila nak bbuka dgn saya :P

Azham Vsvc said...

wah...bestnya! ramai juga tenaga pengajar kat tadika tu eyh? hehe...dan semua cikgu pompuan? hehehe...biasalah tu tak ramai cikgu lelaki dlm bidang ni heheh

Aidilx said...

Best juak berbukak di sia owh. Selamat meneruskan ibadah puasa :D

My Life's Journey said...

(^_^) .. waaa memang lazat2 jak makanan kat cia yunk ... mun kmk mesti rambang mata hihi

cutenya gambar budak2 tok semua ..cikgu nya pun cantik ..chak!

iyka zulaika said...

cantiknya tempat tu. jalan raya tu comel. huhu :)

CHU MAJORFLAVA said...

best!!!sik merasa mek nak mam bcck tahun tok.

e F a said...

mcm best jak makan sia eh.. byk choice nak?

HeNRieTTa JoSe said...

Yummy...teringin la plak buah salut choc tuh.....

Yousof said...

Untunglah semua miss dapat buka sama² kat tempat best siap ada jalan raya macam tu ;D


Ada member pernah cerita dia nampak sorang budak tadah gula kat coklat tu pastu jilat dan ulang beberapa kali. Sedap sangat mungkin hihi.

Ohh memang tak ada staff lelaki sorang pun ke?

wan niahix said...

nang happening...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

Riena Haiqal said...

bestnya bestnya dan bestnya...

Zie Madini said...

wahhh..best da jak buka di cya. BTW, kacak koh muka anas berambut pendek n blonde gya. kin syg lah si jong dgn nya mun gya. hehehe

kimslm dgn anas k