Wednesday, August 1, 2012

Hari ini hari ke 12 kita berpuasa



lama tak online.. sbb bz sgt.. sebenarnya xdalah bz manapun.. cuma cepat letih.. lagi2 bdn sy ni kecik dan kurus skrg bertambah kurus, 2 kilo turun berat badan.. so xlarat.. start bulan posa ni slalu tido awal.. kol 9 suku dah habis taraweh trus tido.. then bgn kol 4 utk bsahor..




alhamdulillah lps sudah satu paper exam pagi tadi hehe.. nanti sabtu ada lagi paper tinggal.. otak dah kering sbb kurang air sbb puasa hehe alasan ;p  muka nampak cengkung.. xpa.. raya nanti makan byk2 :D







korang tgk games olympic tak? sy minat sgt tp certain games jer.. 



fencing!! seyes suka gila game ni.. no 1!! ingin sgt nak main? jom sapa nak lawan haha



suka tgk gymnastic yang lompat2, swing2.. kalo yang masih kecik lagi lincah dan ringan dr yg dah remaja.. xbest sgt tgk..


taekwondo!! of coz minat sbb dulu penah.. suka tgk kalo flying kick kene pada muka.. BINGO! haha


yeah! satu2nya sy suka tgk badminton sbb ada lee chong wei!


Synchronized swimming, hee sgt suka tgk tarian diikuti dgn muzik.. sgt menarik


diving! sbb sy suka air.. suka swimming.. tp kalau bab-bab terjun ni gayat ckit.. tp ingin nak cuba.. heee



oke selamat berbuka.. kat sini xlama lagi nak berbuka.. 7 minit lagi bye2...



25 comments:

aimi said...

kita pon suke game lawan2 pedang 2.. tp kite x paham cm ner main dye..... kite suke sb main dy x sakit =)


hihiihihihihihi

Elih Japahar said...

Lesu je nampak muka kitk ya..but still comel :P selamat bbuka

AmirFX said...

Waaa.. Amoi! Dah bertimbang dah ktk? Kmk lom gik.. Mun dak bait sama jak kmk tok turun 2 kilo.. Sungkey ngn buah kurma n aek kosong jak.. Balit umah terus tdo pasya.. haha..

Wanie said...

musim panas + jerebu kat certain2 t,pt, tu yg maikn lack of water ~~ tekak pun kering, tak pe, dugaan bulan puasa ~~
owhh, wani pun tngk jgak olimpik, best. lagi best sbb ade lee chong wei, hehe ^^ jom lwn pedang ~~ :D

HeNRieTTa JoSe said...

eva tetap kiut....cemburunya trun 2kg....hehehe....

Azham Vsvc said...

Wah...cikgu pun masih kena jawab exam hehehe.....semoga dipermudahkan urusan hendaknya, dan dpt result gempak heheheheh.....

Olimpik? Jarang tengok tapi sangat meminati sukan olahraga seperti:

-lari berpagar
-100 meter
-lompat jauh
-lompat tinggi

*tapi tak sure plak sukan tu ada ke kat Olimpik eyh? Sbb x follow sukan sgt hehe....kalau masa Sukma dulu mmg sy tgk part olahraga ni hehehe

asha said...

salam ramadhan ke 12:)

kmk sik suka diat qymnastic pandey ngiluk badan kmk mun kmk diat.huhuhu..

Riena Haiqal said...

selamat berpuasa Eva.. lama betul dia tak update entry dia.. hehehehe. (^_^)
apa2pun banyakkan berehat juga ya walaupun sebusy mana pun ye.. (^_^)

khairul akmal bin azman said...

saya minat badminton je..

ada dato lee chong wei..

hope le emas pertama untuk malaysia..


"harimau malaya.. ngaummmm!"

Yousof said...

Exam apa Eva ambik ek?

Tak faham kiraan sukan fencing tu hehe

Semapt masuk kejap taekwando masa sekolah dulu tapi sebab jurulatih dah tak ada, kelab tu terkubur sepi huhu


Suka sukan balapan! sprint 100m, berpagar, lompat jauh semua tu la..



psst: nampak lain dengan tudung bawal

~Sweet Honesty~ said...

makin kurus makin lawa..heeeewhehe

namasayatihah said...

sy xsmpt bloggingg...huhu~

at least terawih awk abes cpt..mine is pkl 10..sobbbsss...

yess...makin kurus kn...jum mkn byk time raya k...hee~

Rann said...

ha ah, rupa macam keletihan gitu. otak penuh time ni kot. huu. best of luck utk next paper. sy pon tak sempat update blog. baca blog sempat. haha

HeNRieTTa JoSe said...

pssss...rietta pown sma juga....bln bday...truk lew, sbb nk renew roadtax lg,lesen memandu lg...lesen mmandu, thn dpn bru sma bday...thn nie bru renew mac lpas...

MawardiYunus said...

saya nak lawan awak gimnas. opss mampu ke hahahah

MawardiYunus said...

saya nak lawan awak gimnas. opss mampu ke hahahah

Ietams said...

selamat berpuasa & take care ye

Masz Sidek said...

raya kelak naik gik berat badan ya... sebelum posa tok kmk nimbang berat kmk naik... bulan posa tok belum gik bertimbang... ;p

Herma Julianny said...

myb kmk ketinggalan,..
tp exam apa ya, eva?

Bobo said...

LCW tolong bawa balik satu emas utk Malaysia! kami nak eskem!

e F a said...

kmk sik da msa mok nangga olympic. apa2 pun semua game kmk suka...

wan niahix said...

hope Dato' Lee Chong Wei dapat Emas... ^^,

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

wan niahix said...

hope Dato' Lee Chong Wei dapat Emas... ^^,

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

Hanie Dew said...

aku minat tgk badmonton utk LCW je. renang berirama tu no.1..hahahaha..

Zie Madini said...

study mena-mena ah. mek teringin nak study gik...tp fulus nadai ko wai...hehehe :D