Wednesday, August 15, 2012

Salam Raya Express daripada saya, Eva Romina

sumber dr google


sory kualiti bedio x seberapa sbb pakai hp :D .. xamik bedio pake camera.. last minute nak buat.. tp janji buat! sbb tu dipanggil EXPRESSS~~~~ 1 minit 9 saat jer.. :D







sblm buat bedio tu.. kitaorg pegi berbuka puasa di kluang station.. sepatutnya ramai yg dtg dalam Le Shasta Femelle.. masing2 agak bz lagipun nak raya.. mayb next time.. :)









photobooth rm20 di spring mall.. sgt kelam kabut dlm booth kecik ni sbb berebut nak pakai 





last snap sebelum balik.. thx efa amik gamba hehe...


** tajuk entri xboleh blahhhh hahaha... hari ni excited sbb dah cuti.. esok dpt rileks bersuka ria dgn familyku tercinta  weee






22 comments:

Ani Inherown said...

so sweet! selamat ri raya eva :)

wan niahix said...

selamat hari raya ktk...
ampun maaf di pinta...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

Nurul Sharmila Matali said...

selamat hari raya eva.. :)

HeNRieTTa JoSe said...

salam lebaran...selamat hari raya buay eva...ampun dan maaf dipinta andai ada salah dan silap selama ini....moga berbahagia di hari mulia....

Cik Asma BLuppy said...

selamat hari raya....!

Cik Asma BLuppy said...

selamat hari raya....!

Elih Japahar said...

Selamat Hari Raya Eva :) nampak kurus dah huhu...pas raya akan berisi balit tu..nanti kita main bowling sama2, nak?

aimi adilah said...

slmt hari rye juga =)

Nurrul said...

Sweet moment with friends ! ! !
*Akak Eva Selamat Menyambut Hari Raya AidilFitri !
ampun maaf dipohon kalau2 ada terkasar bahasa sepnjang perkenalan kita di dunia blogg !
P/s :Sayang kak Eva ! ^^

BuluMataPalsu said...

slmt ri raya eva. :D

namasayatihah said...

wahhh..seronoksnyaa...selamat bersuka ria wif family ya dearie!!

Riena Haiqal said...

salam lebaran dan selamat hari raya maaf zahir dan batin eva.. (^_^)

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin

CikNana said...

selamat hari raya eva..

Yousof said...

Susah² je la buat vlog ucapan raya untuk Usop! ;P

Tak kisah kualiti kurang yang penting isi tu sampai hihi. Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin. Mana la tau sepanjang perkenalan di alam maya ada terkasar bahasa ke kan..


Awalnya cuti! Pasti ramai yang jeles ;D

AmirFX said...

Camat ari raya Amoi! Jemput datang ke rumah ari raya kelak... :D

eva said...

kepada azman or nazman.. huhu dh xingat sapa nama tadi yg ada bagi komen awal pagi tadi.. sy terdelete komen dia.. huhuh. harap dia ada bc komen ni.. harap dia bg komen lagi.. takut pulak dia terasa terfikir yg sy delete komen dia.. huhu..

eva

haszman said...

here i am...waa thnks sngt..
nseb bek sya check balek..
dpt bca comment ni..
sya x trasa, malah teharu..
keep in touch :D

Zie Madini said...

eee....ada photobooth dah kat the spring. bestttt! lamak mek x ke the spring...alu jd sakai mek. haha

kaizen said...

kluang station?? bler pulak cik eva dtg kluang?? smpi ati x bgtaw...

*slamat hari raye gak cikgu yg kacak bergaya

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

raya mai umah k..hehe

e F a said...

wheeee. nang lamak kmk sik berblog. tangga lok video ya... nang kelam kabut jak rupa