Saturday, September 8, 2012

Aryanna's Birthday Party





assalamualaikum.. hai geng hehe.. buat apa hari ni? pegi movie? shopping? pegi pantai? or pegi tido seharian? hehe.. hari ini sy pakai pink sbb ada jemputan majlis harijadi student skolah saya, Aryanna yang ke-5 tahun.. tema kaler, pink n green.. sesuai warna kanak- kanak riang.. so sy pakai pink dan fyzah pakai hijau.. sepasang gitu.. 


enjoy sgt harini.. sbb suma budak comel2.. kebykan budak skolah yang dtg.. tba2 terasa kat skolah pulak haha.. yang bestnyer fyzah dan sy ada buat face painting.. mak aryanna (sama cikgu skolah kita org jugak ) yang minta tlg buat bg memeriahkan lagi party befday anak dia.. so sweet.. . so google jer sbb xpernah buat then savekan semua gambar yg nampak senang boleh ekot lukis nanti.. lps tu bukak ipad, suroh budak2 pilih mana satu diaorg nak.. asal jgn bg yg susah.. mmg xreti  haha.. tp terlupa pulak nak amik gamba semua budak yang kita org lukis tadi.. sbb tadi ramai sampai terlupa nak amik gamba..  oke itu saja.. enjoy the picturesssssss





sampai 3.30 ptg


  bermula jam 4 ptg.. 


 face painting


barang utk painting.. no toxic.. senang dicuci selamat utk budak2.. 


 antara yang sy lukis haha..


Pinata time.. semua budak2 beratur then pukol sampai pecah lps tu dah pecah semua berebut amik bawa pulang.. 





 kek harijadi Aryanna.. angry bird! comel kan


Happy Birthday Aryanna!


ini dia miss fyzah, cikgu kepada Aryanna level 2




 masa utk pulang.. 

22 comments:

Syazwan Che Deraman said...

hehehe.
meriahnya.
ada tak pelajar yang tak nak cuci muka tu?
takut hilang face painting?.

boni kacak said...

wah..bestnya..meriah betul majlis sambutan birthday tu..

adibah shahrudin said...

tumpang lalu...one comment---> suker tgk birthday party bebudak.Dalam mencari idea.

nik ros said...

meraihnya sambutan bday.seronok tgk :)

Nurrul said...

bestnya sambut birthday dgn student.. hehe.. ^^

akak bagi present tak ? :")

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

nice party! :D

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

hehehe... pandai jugak awak buat face painting... anyway, congratulation... majlis nampak berjln lancar...

Farina Hunny said...

bestnyaa lahh hai :3

cik chinta said...

makin cantik walopon simple je mekup

MawardiYunus said...

wah bestnya... saya x pnah joion party mcm nie :(

O CIKTEDDY said...

ala akak..mohon lukis muka cik jugak!hiks

Riena Haiqal said...

ahppay Birthday Aryanna.... comelnyaaaaaaa.. tema pun comel la macam birthday girl dan cikgu2 dia.. (^_^)

HeNRieTTa JoSe said...

face painting.....bestnye.....rietta suka....bukan suka lukis...xtaw lukis....suka dilukis...butterfly is my fav....hehehe....

My Life's Journey said...

waaa bestnya main lukis2 ..memang seronok party birthday budaak cute ya ehhhh ...

namasayatihah said...

alooo..bestnyaa...da lme xgi beday party..kt uma sume dah besar...sobbss..

btw..cantik n sweet je awk...simple..;)

Kathy Tuah said...

pandei ktk lukis! kacak..

yg pasti tuan nak melukis ya pun kacak juak..hehe..

btw, selamat hari raya ktk :)

Masz Sidek said...

bday miak lah yg paling rindok di pergi... macam2 olah dak nya... :)

e F a said...

my fav colour green n pink. best ada jak. ada face paint indah

ViccMalarn said...

Kak Eva dgn budak yg bday tu sama comel je.. :)

Zie Madini said...

teruja mek diat cdak lukis muka ya. mek inginnnnn koh nk polah gya juak mun ada function yg ada sediakan lukis muka gya. hehe

Cikgu Vina said...

assalamualaikum..ktk ngajar cney bah??

Blog Panjang said...

meriahnye kalau jadi cikgu kan.. keep it up lah ye..