Tuesday, September 11, 2012

Bila Masanya Nanti







K.O.R.E.A--------- I WANNA GO THERE!!  pleasee!! chu seyoooooo!! 
rasanya dalam 3-5 tahun lagi saya nak plan bercuti pegi korea! buat masa skrg budget lari..  hmmm lama dah nak plan masa start minat crita korea dulu.. 8 tahun dah tggu.. xper.. akan ku kejar impian ku nanti.. yeay!!! entah lah.. asal fikir korea jer mesti happy.. 


lepas tu saya nak pakai bj tradisional korea iaitu Hanbok.. oh mesti rasa comel bila pakai.. eyhh perasann betul.. xper skali skala.. biasalah bila dah imagine ni dah mcm budak budak.. :D




lps tu kan.. saya nak pegi tempat shoot dalam crita winter sonata.. tak tau lah nak pegi musim bila.. mungkin musim luruh kot... sbb org panggil musim tu musim masyur ;) lagi cantek kan masa tu.. haishh belum konfom lagi dah fikir jauh.. ;) rasanya semggu bercuti kat sana cukup kot.. duit belanja pun kena cukup cukup .. errrr.. 

bercuti ni pun bukan nak pegi belanja shopping brg kat bandar.. tp belanja pegi tempat peranginan macam pegi ke pulau jeju dan tempat2 bersejarah dan tempat shoot drama korea.. hehe ;D




oh bila tgk gamba 2mcm ni.. terasa awang-awangan ke sana.. ;D


last gamba ni,  my fav drama korea.. Stairway to Heaven.. crita ni buat sy mula minat dgn korea suatu masa dulu sampai berbelas kali tgk.. lps tu nangis ntah brapa kali.. ;p okelah bye2 semua.. selamat beristirehat ;) dan jaga diri k ;)




*  jgn ckp naper tak nak pegi paris, moscow, australia dan sekutunya.. sy mmg xnak xnak xnak xnak.. sy nak pegi KOREA jugak! hehe.. 

19 comments:

Elih Japahar said...

Nak ikut :P

♛ Dea Arematt ♛ said...

mk join...teringin jwk mk g cya..;)

Syazwan Che Deraman said...

kumpul la sehari lima ringgit.
kalo dah lima tahun.
hampir 9ribu.
eh, cukup ke banyak tu?..

oppa gangpang style!

Riena Haiqal said...

harap2 impian bakal jadi kenyataan kan.. mana tau nanti ada pihak2 @ keluarga yang terbaca entry ni dan nak buat rombongan g Korea.. dan tiba2 Eva dibawa sekali.. hehehehe..rezeki kat mana2 kan... kitorang pn nak pegi sebenarnya tapi belum ada budget lagi..

BuluMataPalsu said...

korea..yaa..i wish too..:)

Rann said...

wuwuwuu bestt !! mek mok g Aussie .. haha. Oh yer, try ktk refer entri mek tok kak .. ada komen anonymous ya tya sal tadika ktk. mek xtauk mok padah apa. haha >_<

http://rann-sharingiscaring.blogspot.com/2012/03/turun-padang-untuk-assignment.html

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bestnya!!!!!!!! nak ikut nak ikutttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!

HeNRieTTa JoSe said...

Best jew kt krea tu.....sukaaaaa.....errr...jom p sma sama....

namasayatihah said...

HURmmm..korea best..but new york n rome is the top of my list...;)

Nurrul said...

Kalau Nurrul nak gi Australia.. hehe.. tinggi kan angan2 ? takpe2.. ^^

*semoga impian tersebut tercapai ! jgn lupa ole2 Nurrul :")

e F a said...

hurm... korea nang best.. mun boleh kmk mok g musim autumn or winter, bok feeling2 mena kat korea. heee

Yousof said...

Waduhh.. Seronoknya kalau dapat ke sana. Seminggu rasanya tak cukup tapi tu pun dah syukur sangat kalau dapat pergi kan.. InsyaAllah ada rezeki, dapatlah tu ke sana.


Tak perlu rasa come rasanya memang dah semulajadi heheh ;P


Siapa tak suka bila teringat pasal korea kan. Comel² belaka heroin drama dia.. hihi

boni kacak said...

awak nak pergi bercuti kat sana tak nak ajak saya ke??hehehe

CikNana said...

BEST BTL KTK NIE SUKA JANJALAN..HE

Zie Madini said...

mek pun maok wak gi cya...tp rasanya, 10 tahun akan dtg pun lom tentu dpt kot. haha

Ika Abdullah said...

nok tpt shoot winter sonata ya is Nami Island :) kck tpt ya even time winter. knk nait bot nak g cya. hehe

nik ros said...

teringin jugak nak pi korea.adik sis dah pi aritu.jeles jea.huhu

syakey said...

org kata g korea takde la mahal sgt. tu lately ramai yg g korea @_@ jelessss

Blog Panjang said...

minat korea rupenye. haha cari la suami, leh honeymoon sana. =p