Friday, September 14, 2012

Budak2 Suka Adam dan Hawa




perbualan antara seorg budak perempuan comel 6 tahun dgn seorg cikgu


si comel : miss eva, awak ada tgk crita adam dan hawa tak?
sy : ada..... naper?
si comel : saya suka tgk crita adam dan hawa.......... sebab aaron aziz ada berlakon dlm drama tu..... aaron aziz hensemmmm sangatttt (senyum sampai tutup mata) *alaaah comel budak ni*
sy : *terkejut ayat yang last tu *
si comel : miss eva, setiap kali sy tgk crita adam dan hawa, mesti sy rasa sedih
sy : *terkejut lagi*
si comel : bla... bla.... bla....bla  *dia tanya naper ain xnak adam lps kawen kene tangkap ..sy xdpt nak layan lagi dh haha*



hahaha terjadi pagi tadi.. terkejut.. pandailah pulak anak murid sy tgk crita drama.. comel sgt.. pandai mendalami crita kan.. haha.. nampak budak2 skrg cepat serap apa yg diaorg tgk, rasa dan dgr.. so kita kena serapkan mereka dgn benda2 yang positif.. ( ayat skema ;D )




rupa mcm betty kan? hahaha sbb tu sy x pakai.. ni kwn punya.. saja2 pakai..


** maaf blog dlm under construction... harap tidak jemu masok blog evaromina ;)

16 comments:

Syazwan Che Deraman said...

heheh..

comel.

wan tak tengok plak citer tu.

nak ejas blog macam mana plak ye?

AmirFX said...

Amoi! Rupa ktk dah kedak nobita.. haha..

MéuzAngelo™ XXIII said...

aku tgk citer based on jalan cerita, plot.. pegi mampos sape pun yg berlakon.. haha :p

Riena Haiqal said...

hahahahaha.. pandainya budak2 sekarang ni tgk drama ye. siap mendalami drama tersebut.. tabik spring ar.. betul tu Eva, kita kena serapkan otak dan minda mereka dengan ajaran yang baik2 dan membina.. aisehmennnnn..

Yousof said...

Heheh comel! Budak kecik kalau dah minat bercerita memang semangat! Sama macam anak sedara, walau kita tak fokus masa dia cerita tu pun dia tetap cerita dengan penuh semangat hihihi.


Spek besar macam tu mmg la ada rupa betty La Fea, cuba spek kecik, mungkin Betty Benafe.. ;P

Cik Wani said...

comelnye bdk tu..hehe :)

My Life's Journey said...

Hihi ..lawak la kmk baca dialog ya dear ..cute juak budak kecik ya aie .. cubit pipi nya baru tauk ..manjai hahaha(^_^)

Nurrul said...

Nurrul tak dapat nak ekot cerita tuh.. :"(

akubiomed said...

Kalau yang baca novel tentu akan mengikuti versi drama pula. :-)

boni kacak said...

adeh.. macam terpikat pulak dengan owner blog ni..hehehe :P

CHU MAJORFLAVA said...

HEHE...SKALI SKALA STYLE NERDDD...

[sutera kasih] said...

miak kinek tok va, advance ! hehe
ktk betty versi betty chantekkk hee

syakey said...

i pon loikeee adam & hawa XD

Blog Panjang said...

haha aku pun layan doh adam dn hawa tu. kahkahkah

tapi sekarang nak serap yang positif agak susah la. haha

ckynnogha78 said...

Blogwalking... Like myhabibysuperb.blogspot.com juak k. Tq. Cantek!

Pinkbubblegumprincess said...

comel!! :)