Thursday, September 20, 2012

Design by Chu Majorflava



assalamualaikum.. hai.. salam sejahtera.. apa khabar hari ni.. harap smua nya sehat dan bahagia.. ;) nampaknya byk yang perasan blog saya sudah berwajah baru.. of coz dr segi warna layout.. dulu pink2 ayu gitu haha.. dan skrg more to black n white.. mmg nak tukar bg mood berlainan ckit...smart n simple.. yeah! tq sbb korang suka.. ;)


so cuma tukar warna layout kepada putih, tuka header baru, tempah banner 'thank you'  dan watermark baru.. kesemua sy tempah dr kwn sy sendiri iaitu chu majorflava, seorg designer.. dr first sy mula2 blog dulu mmg tempah kat dia.. rasanya dah 4 kali.. suka nak tuka2 utk dpt mood baru..  sbb dia tau taste sy mcm mana.. just bg gamba then wallaaaahh~~~.. i like setiap design yang dia buat.. tq so much chu! tp kalau korang xnak letak gamba pun boleh jugak.. just bg tau jer taste korang mcm mana kat dia.. ;) dia akan cuba..


so sapa2 nak tempah kat kwn sy ni Chu Majorflava.. rajinkan diri anda menekan link ini oke.. blackbowdiaries .. tapi korang tanya dulu kalau dia ada masa nak buat sbb dia bz dgn kerja dia.. kira design2 blog ni, part time dia.. ada email kat blog dia kalau nak contact.. jenguk jer kat blog dia ada mcm2 design dia dh buat kat client dia..


haa gamba kat bawah ni, our project haha... sy dgn chu kluar makan then snap2 for project ni... sy ekot chu kluar mana dia nak bgamba..  dia punya idea, sy follow.. hehe.. sy just bg tau hari tu sy nak warna blog kaler hitam puteh.. yang lain terserah kat chu.. hehe..






 with Chu Majorflava


juling menjuling.. :D



Chu Majorflava











tq so much chu!!


tgk hasil chu dah buat klik sana ----------------> blackbowdiaries header, banner, watermark







19 comments:

L@dyKichiMachiko said...

Wowwww....chu mmg terbaeekkk.kmk pun header pun nya juak design. TQVM Chu...

boni kacak said...

awak juling2 pun tetap comel kan??hehehe.. apa rahsianya??hehehe

ahmad endo said...

Raget ending ya...haha

Syazwan Che Deraman said...

simple itu menawan!

comel je kerusi yang eVa duduk tu.
hehehe

HeNRieTTa JoSe said...

Mmg chantek....rietta pown suka...ini rietta tgk yg ketiga....yg petama rietta blom knal blog eva lg kot....

~Cik Sweety~ said...

nag kacak ktk dua eyh..hehe.. kmk mo padah yg kmk dh tuka url lamak ke baru..kelak ktk tuka url d bloglist ktk naa..baru dpt update kmk..(^___^)

[sutera kasih] said...

kacak ehh design baru blog ktk..suka2 :)

tggu chu ada masa lok :)

Am said...

nang kacak.. =) new mood

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

classic~

but i like the old one la.. it represent who u are.. ;)

Nick Nashram said...

black and white lagi sempoi compared to shiny header..cuma template tak berani nak tukar takot lari sume benda..huhu.

*kalo cikgu tadika ambik kos pra eh :)

Elih Japahar said...

Welkam, nang kacak Eva..hehe happy Friday, esok weekend dah, planing apa gujung minggu?

CikNana said...

smart...terbaik la.:)

namasayatihah said...

cantikkkk..ok nk tnya chu jgk!!

p/s: awk yg cantik actually..hee~

piraaa said...

peh peh, ni yg tergugat nak hitam putih semula, dulu blog pira pun BW, agak lama juga lah, tpi tu blog lama. blog baru dah colorful gitu :P

salam kenal, gua pira. err err kbai #malu2 :P

CHU MAJORFLAVA said...

waaa.....so sweettttt darlll!!!love ur entry.nang tauk routine mek bz jak2. Mek dah jadi permanent designer ktk.haha..lak mek update outing & foto2 ktk ok!!B&W rulez...

CHU MAJORFLAVA said...

ladykichimachiko: aie...no hal darl..senang kerja ngan ktk org,sama taste.

Riena Haiqal said...

sukanya tgk.... terbaiklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Evagurl Izma said...

shawl lawa!

tp yg pakai tu lagi lawaaaaaa ;D

Zie Madini said...

kacak li jak tak 2 chu dlm semua pic ya aih. so gojes! berseri jak muka