Sunday, September 23, 2012

Pagi Ahad



assalamualaikum.. salam sejahtera.. habis sudah masa utk berhujung mggu.. esok bermulalah rutin biasa anda  sekalian.. hmmm.. korang puas tak berehat hujung mggu ni? saya rasa xpuas sebab terasa mcm cuti satu hari jer.. yelah hari sabtu keja ahad pulak baru jer nak ambil feel cuti, esok dah mula kerja... huhu.. kurang cuti sampaikan sy blur awal pagi tadi..

pagi tadi bgn awal, teringat nak makan laksa sarawak.. tweet dekat shichi ajak pegi breakfasr tp dia keja shift pagi.. then kebetulan nazzie habis keja pukol 7.45 so siap sedia janji jumpa dekat kedai makanan.. so saya yg pilih tempat.. bila dah sampai sy kol nazzie.. dia ckp dah sampai.. tp xda pun.. org ramai dh tengok.. perasaan malu sgt2.. 

sy cakap kat nazzie sy berdiri kat counter, dia pun ckp sama gak kat counter.. tp xnampak pun.. lps tu dia sebut nama kedai tu, rupa2nya salah tempat!! habis ketawa sorang2 kat situ.. oh malunya.. nasib baik nazzie nak jugak turun ke bandar.. haha.. oke seyes mmg hari ni saya blur..  haishh. korang pernah mcm ni tak? mesti lebih hebat lagi kan hehehe.. 


*selamat malam semua ;)





14 comments:

Elih Japahar said...

Setakat ni belum pernah lagilah hahahah :D

L@dyKichiMachiko said...

Huhuhu...samalh kita.xpuas bh mun cuti sehari jk.hmm..blom hbis gk stress lastweek..sambong gk esok.adoiiyaii.

HeNRieTTa JoSe said...

Haah....bila dh xcukup rehat...rietta pown pernah juga jd mcam tu....

Syazwan Che Deraman said...

ehehehe..
kesian!!.

Evagurl Izma said...

tak pernah. tp menarik juga klu terkena. haha XD

boni kacak said...

hahahah.. macam mana leh salah kedai tu?? hehehehe. dapat bayangkan muka awak masa tu.

Am said...

hahaha LOL~

elyna mirsada said...

hehehe cian eva..

Riena Haiqal said...

memang sangat2 tak cukup rehat.. sama la kita eva.. hari ahad jer cuti tapi rasa macam tak cuti langsung.. baru nak feel cuti2 tiba2 aduhai harini dah start keja balik.. tak adil la... rasa malas sangat

Rann said...

wuhuu ~ penah macam tuu jugakk T_T hahaks!

btw, dah up entry karnival.. heheh. feel free to jenguk2 erkk..

( http://rann-sharingiscaring.blogspot.com/2012/09/karnival-jom-baca-di-sk-tambirat.html )

Masz Sidek said...

mun sehari nang sik puasa cuti... bila dah lebih 2 3 hari... belalak nak cuti panjang... hehehe

Cik Wani said...

love your new layout! :D

Yousof said...

Dah terbiasa cuti sehari.. Kadang² tu buat² macam cukup je cuti, padahal.. hmm hmm ;D

Hihi nasib baik Nazzie sanggup turun
ke bandar.

Pernah blur sekali masa dekat traffic light. Lampu dah hijau tapi duduk tunggu lagi, nasib baik tak kena hon dengan kereta belakang hehe

Zie Madini said...

haha...camni entah leh tersalah kedei indah. hehe