Wednesday, October 3, 2012

Post Rindu






assalamualaikum.. hai semua.. wah lama tak update.. rindu pulak dgn semua geng blogger.. bz xda masa nak update.. balik keja, buat asmngt, malam pulak tido awal.. hari-hari penat.. malam ni curi masa sikit nak update.. tp update biasa jer.. just want to say hi, rindu korang :)..

lepak dgn geng pun xda masa.. so lama x spend time dgn geng apatah lagi utk diri sendiri.. terasa nak pegi bercuti kat tempat jauh.. jauh dr bandar yang mensesakkan dada dan kepala nih.. nak pegi hutan or pulau.. buat aktiviti lasak macam jungle trekking, camping, snorkelling.. hoho lama dah tak buat aktiviti lasak..










walaupun sy tau sy xdpt nak pegi tempat yg hebat2 dan mahal2 seperti gamba2 diatas.. tp suasana xboleh nak ckp.. mesti aman dan best giler.. nanti nak cuba cari tempat kat Kota Kinabalu.. tggu lah nanti cuti skolah hujung tahun ni barulah buat plan kaw kaw punya.. byk sgt list dlm kepala..  skrg pun bz dgn budak2 kat skolah tak lama lagi nak habis tahun tadika diaorg.. oke bye selamat malam.. nanti ckit2 sy dtg blog korang yer.. bye assalamualaikum selamat malam.. jaga diri semua..  







16 comments:

Jna marcello said...

alahai seronoknya dapat bercuti kat tempat dlm pix2 awk publish tu.

Kathy Tuah said...

kmk pun jarang juak nak updated blog lama tok..busy cgek, malas cgek..hehe..tapi nang pelu curi masa utk release tension owh..mun x leh stress palak..hehe..

Syazwan Che Deraman said...

outdoor activities!
I LIKE!

ehhe.

have a good day eva!

boni kacak said...

nak ikut awak boleh?

Phat said...

tu la pasal dah lama bloglist phat x naik nama eva..lama x update hehe..nk ikut nk ikut hehe

Riena Haiqal said...

seronoknya kalau dapat pegi.. apa lagi kalau dapat pegi camping macam tu.. aduhai rasa nak pegi juga la.. heheheheh
rindu dengan Eva juga.. (^_^)

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

berehat untuk release tension memang bagus... kita kena peruntukkan masa untuk diri kita sendiri... mungkin pegi spa untuk manja-manjakan diri... or bercuti...

Anyway, mahal tak semestinya seronok dan mereleasekan tension...

elyna mirsada said...

windu sama eva..lma xsinggah cni ^_^

CikNana said...

kamek lg la lama btl x update..bz pula hjng2 thn ne..

faridah nazurah said...

haha sekarang sy tgah vacation dekat Jengka ni.. hehe

Syakir Rahman said...

wah~ mmg rasa nk pergi bercuti skrg ni... stress ngan eseiment yg melambak....huhuhu

Semut Senyum said...

untung la jd cikgu... cuti sekolah boleh plan mcm2.. hehehe...

lama jugak tak singgah sini, sbb saya pun bz. tak sempat nk update blog sendiri...

ni curi masa kejap. sbb nak rest kepala otak dripada fikir xtvt yang dah sarat dlm kepala..

best kan kalau dapat bercuti ni...
saya pun teringin nak pergi SAbah utk kali ke 4, heheheh

Rtp Farra Arisha said...

we're the same. i feel like going to a very peaceful place where i can spend on vacation and doing any fun and challenging activities that you told earlier. :)

CHU MAJORFLAVA said...

whuaaa...plan g sabah mek sik menjadi..sedih...sorry lamak sik mengomen.slalu jadi silent readers jak..sik log in...best2..

Masz Sidek said...

mun dpt bercuti nang best... mun kmk.. kmk maok pergi tempat yg rilex... santai.. dpt tenang fikiran... :)

Azham Vsvc said...

sementara ada masa ni pergi je bercuti hehe....kita tak tahu apa yang akan mendatang pada masa hadapan hehee....jadi buat je dulu apa yg kita rasa nak buat hehe...saya teringin nak pergi Langkawi tapi masih tak cukup budget haha!