Monday, November 19, 2012

Happy School Holiday



yeay!!.. kembali seperti dulu boleh update lewat malam sebab skrg dh cuti skolah. xpayah tido awal lagi heheheheh.. hari ni syukur dpt merasai nikmat boleh tgk pagi hari terang pukol 8-9 mcm tu.. sbb slalukan dh dlm class dgn budak2.. hehe pagi tadi tenang rasa nya.. sgt mendamaikan ..akan berehat sepuas nya sampai habis skolah.. heee..



tp agak sedih jugak bila salah seorg dr kami tak bekerja lagi sbg seorg cikgu sbb dia akan berpindah ke tempat lain.. bz nak prepare hal perkahwinan dgn tunang dia nanti.. we will miss you anas!!!!  n anas, sepanjang sy menjadi asisstant you, terima kaseh segala tunjuk ajar yg diberikan.. really appreciate it.. tq anas XOXO .. i will miss u a lot!!! wish u all the best..n take care!! ;) nasib baik adek dia masih stay.. so senang nak contact dan dgr kabar dr anas.. ;)




fyzah, me, belle ( adek anas) n anas (berambut pendek)


 last day b4 school holiday.. happy holiday my colleague ;).. see u all next year ;D


me n anas.. show off dgn mask eagle haha..



oklah.. xbyk nak menulis.. agak blur sbb sepatutnya time mcm ni dh tido.. hehe.. selamat malam semua.. selamat bercuti kepada yg bercuti, selamat bekerja pada yang bekerja esok hari :)

esok sy BW..




Eva Thank You

19 comments:

Rann said...

bestnyerrr ! huhuu.. me still kena bangun awal pi kuliah T_T ohh myy. hohoho..

Happy holiday :D and selamat beristirehat naaa..

Nick Nashram said...

a'a kan..saya punye kalo hari sekolah pukul 10 dah tido..huhu..maklum la kena bangun awal..nak update blog memang tak sempat..enjoy school holiday ni.tapi yg tak bestnye bulan 12 dah kena balik semula ke johor.

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

mmm... seronok la awak... dapat cuti lama... Apa plan cuti nie? Tak jenjalan ker...

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaa bestnya cuti lamak yunk ..kmk tok ingin jak mauk jadi cikgu ..tapi c lulus2 juak hahaha .. bestnya jadi cikgu (^_^)

Semut Senyum said...

eva.... wah, terserlah keseronokan nak cuti sekolah mengalahkan budak2 sekolah. ehehhehe....

happy holiday. apa plan holiday ni?

Nurul Sharmila Matali said...

happy holiday eva.. hee hmm cam kenal jak nak k ju kurung biru sbelah ktk ya.. :)

boni kacak said...

comel comel kesemuanya... rasa nak ngorat sorang2 je.hahahahaha :P

AmirFX said...

Hepi holiday Amoi! Lamak sik singgah kat blog kitak... Nektok ahernya kmk tauk dah siney Tadika Keria.. Bok pasan dalam duak ari lepas kmk ngeteh d Boyan...

EyqaLuvender said...

appy oliday teacher...hehehe

CikNana said...

bestnya ktk bercuti..hehe..kmk ne krja je hari2..

ahmad endo said...

paling best mestilah cuti...hehehe

Yousof said...

Seronoknya dapat cuti panjaaaang. Siapa tak jeles tengok orang lain dapat cuti panjang macam ni kan.. hehe


Kawan datang dan pergi, apa-apa pun keep in touch.

oyye_gibbous91 said...

setiap gmbr ada cerita yg mngaitkn knngn lalu kan,,

Riena Haiqal said...

Selamat bercuti Eva,... Syorga la kan dpt cuti ne....

CHU MAJORFLAVA said...

wah!!!ramey cikgu kacak ctok

Qu azniza ;) said...

selamat bercuti awak!!

Blog Panjang said...

Ehh bila cik eva nak kahwin ni? asyik cerita pasal orang je. hehe

Zie Madini said...

hehehe..comel² jak ktk org semua. love dia anaz rambut pendek. she's look more younger. cam miak gik sekolah jak nya. hehehe

[sutera kasih] said...

cuti sakan la ktk deng hehe