Wednesday, November 28, 2012

Ungu



hai assalamualaikum.. xdpt nak tido... nak update kejap.. curi masa ckit sblm tido.. rindu sekejap dgn blog hehe.. nak updated ckit pasal cuti..  skrg musim kawen jer kan.. byk sgt jemputan.. alhamdulillah makan free hehe.. baru hari sabtu yang lpas pegi wedding kazen (lelaki).. bila kazen kawen semua kazen2 yang lain, aunty uncle dan sanak saudara sanggup dtg dr jauh... bertambah meriah bila semua bergumpul...

tema kaler utk wedding ni ialah purple.. so bg pihak kita org suma kene pakai purple..  meriah sgt wedding ni sbb pengantin kene tuka bj 3 kali so sementara menunggu mcm2 persembahan ada.. mula2 pakai dress then last skali pakai bj tradisional kaum iban dan isteri dia pulak pakai bj tradisional kaum ulu.. sgt hensem dan cantek.. mmg sepadan.. pandai jugak kazen sy ni cari bini haha.. okelah mata mula mengantuk.. enjoy the pics!






after mekap bersedia utk pergi
with my sis n my bro.. sorang lagi adek xdpt dtg..



congrats both of you!


anak buah yang sgt tinggi.. baru jer tingkatan 5..  kan best kalau tinggi mcm dia.. :D


cousinssssss.. ada jugak yang lain tp xsempat nak gamba semua skali.. masing2 sibuk melayan tetamu yg lain.. 

*tajuk post "ungu" mcm tak kena kan sbb dah takda idea nak bg tajuk apa.. haha.. kluar perkataan ungu sbb  tema wedding ni purple.. okelah

goodnight!!




Eva Thank You


24 comments:

ahmad endo said...

patut kah purple...hehehe

Anonymous said...

Night eva

Nurul Ain said...

wah cantik
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

Nurul Ain said...

wah cantik
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

AmirFX said...

Amoi! Wasehhh... Somelll nar juak ktk tok Moi.. Sekda orang masuk meminang ktk ka? hihi.. :P

boni kacak said...

adik awak yang tak dapat datang tu yang belajar bawak kete dengan awak tu ye??hehehe

My Life's Journey said...

cantik ktk yunk make baju ya ..suka kmk diat ..muahhhhhhhhhh

majlis kazen ktk ya nang best yunk (^_^)

Riena Haiqal said...

Eva awak sgt cantik la... Hehehehehe he... Ingatkan Ada penyanyi ungu.. Hikhikhik

Zie Madini said...

kacak sekali jak ktk makey warna pepel, va. ailike! hehe

ekabukanmakcikkau. said...

cantik ah kau ni. abang kau plak ada gaya fizo campur syamsul yusof sikit. boleh plak campo2 yedak. ckp kat akak kau aku kem salam (paham paham lahye.hehe)

namasayatihah said...

make up yg cantik!!tp awk xmake up pn suda beautiful..;)

Rann said...

sessssssssuuuuuuaiiii sangat ! haha :) nanti story sal vacation akak naa huhu :) enjoy your holiday kakkkk.. huu ~

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Warna purple tu sesuai untuk awak... anyway, yang berpakaian tradisional serawak tu pengapit pengantin ker atau peyambut tetamu...

Uchi kay-f @hmad said...

emmm .* senyum *

CikNana said...

cantik eh bju ktk pakai tu..ehehe

Qu azniza ;) said...

purple pon cantik

Nick Nashram said...

mcm best je tengok diorang pakai baju tradisional tu..btw, pakai high heel konpem jadi tinggi :)

faridah nazurah said...

comelnya kak eva pakai baju purple.. hehe kirim slm kat adik ye :P

NABIL said...

rindu nak komen dekat blog akak ;)
btw, all of you are very the cute and hondsome muchhh! hihi

Semut Senyum said...

ok dah tajuk tu sbb semua gambar membuatkan mata saya turut jadi ungu. ehehhe... nice la u in purple...

lagi satu, saya suka lipstik kamu tu.. pink begitu... ehehhe

Mrs Mikko said...

suka aku tgk kalau pakai bju tradisi ni.. kalo tmpt kami paling suka tgk kalo kaum bajau atau dusun pakai baju dorang..

neway,dah letak eva dlm bloglist aku eh.. hehehe.. skali ngan yann..

aimi adilah said...

sgt chantek drees kamu =)

i like =)

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

salam kenal... da follow sini..
cantik ur dress... ur sis n bro pon cute2 laa ! :P

[sutera kasih] said...

baju kta sma va !! haha sebijikkk..tp kmk sik penah pakey pasal pnjg, lom guntin gik, nama pendek naakk, dh gemok alu sik bepakey bju ya :(