Tuesday, December 11, 2012

GIVENCHY dan KL

hari ini hari ke 5 di KL.. hari ahad depan baru balik kuching.. saja dtg nak bercuti kat sini.. kalau diekotkan nak lagi lama kat sini tp memandangkan ada exam so cukuplah smggu..

dan keesokkan hari ada meet up dgn blogger JUE n HANIE.. xsabar nak spend lagi dgn diaorg.. hari tu pegi main skating kat sunway pyramid.. dan esok tak tau lagi plan apa.. masih menunggu jue utk kol..

oke xbrapa sunyi sgt bila stay kat KL ni sebab ada buah hati yang sgt comel giler.. kalau pegi jalan skejap pun mesti xsbr nak balik.. sbb rindu dgn buah hati si kucing comel ni.. GIVENCHY namanya.. mmg comel geram tp nakal suka sgt gigit.. nanti balik mesti rindu dia teramat :'( (belum balik lagi pun dh rasa sedih) hehe

okelah sy update pakai phone jer.. unifi rumah ni lambat mcm siput.. xtau naper.. harapkan 3G jer, nasib baik full.. oke daaaaa take care semua!

** nak cuba uplod gamba GIVENCHY, tak tau dpt ke tidak, kalau dpt mungkin gamba letak sebarang kot.. susah nya xda mouse hehe.. ermm tp gamba xda watermark.. xper nanti balik kuch nanti letak watermark..









15 comments:

aimi adilah said...

besar nyee mulut dye....

wah g k.l lagi..... seronok nyeee =)

CikNana said...

dapat dapat..cun ktk tu ah.hehehe

CallmeZie said...

wah,givenchy menguap tak tutup mulut! :D hehe

AmirFX said...

AMoi! Comelnya ktk eh salah.. Pusak ya shomelll.. haha..:p

Nick Nashram said...

gambar yang kat bawah sekali comey..muka cam nak mintak somethin je..huhu..btw, ade exam apa lagi??

shasha yacob said...

hamboii, kucing nih sudah boleh jadi model nampaknya,. hihi

Nur Lyanna Wan Yusof said...

Cute ada muka nyaaaa!!! Blur jak dirik nya eh!! GERAMMMM

Riena Haiqal said...

comelnya muka dia.. alahai rasa nak culik pulak.. heheheheheh. bestnya bercuti di KL..

Azham Vsvc said...

untunglah cikgu banyak duet bercuti di semenanjung hehehe :)

Salwa said...

glamor name dye. givenchy.hihi.

NahDaTuLIzaH said...

arghh...comelnyeee.. geram betul!!

Cinta hazanis said...

kucing yg photogedik. hehe comel!. :)

boni kacak said...

bila kita berdua nak bersua muka ni??hahaha :P

My Life's Journey said...

cutenyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kucing ni ....rasa nak kiss jak aie ..

waaa ktk dating gan bloger jue n hanie a ..mesti best (^_^)

[sutera kasih] said...

cute pusak ya..salu ngga dlm ig ktk jak hehe pusak adik ktk ka?