Friday, December 21, 2012

NamaSayaTihah

ada seorg lagi blogger sy jumpa slps Jue n Hanie.. nama dia Tihah.. nama blog dia pulak NamaSayaTihah nasib baik semggu kat KL hari tu... then yang bestnya diaorg sanggup amik cuti.. so tihah amik cuti hari jumaat sbb weekend masa sy mmg utk adek n kazen..

ni bukanlah frst time jumpa dgn tihah..  ni dh kali kedua, then kitaorg dpt kluar lama ckit berbanding first jumpa hari tu.. plan breakfast sama2..  tihah dah plan nak bawa satu tempat makan yg dia suka sgt... dan mmg cantek jugak tempat tu.. kita org jumpa kat KLCC pukol 9.30 mcm tu then tggu Ben's buka trus kitaorg masok.. makanan pulak mmg sedapp! pandai tihah pilih tempat.. boleh rilek lama2.. hehe

after makan makan makan borak borak borak tanpa henti selama 3 jam kat Ben's.. kitaorg pegi pavillion tgk movie.. yeay i like to watching movie.. jauh jugak nak tgk movie sampai ke pavvi .. sbb movie yang ktaorg nak kat situ jer ada main.. Pitch Perfect.. gile best crita tu.. tp sy baru tau yang masa kitaorg tgh tgk movie tu, tihah bukan gelak sbb movie tp tak tahan dgr bunyi gelak sy.. mengejut kot.. ada nada tinggi mengejut gitu kan hahaha sory my dear tak bg tau awal.. sy mmg kuat gelak.. hehe.. lama2 dia biasa kot hehe.. 

well my dear.. nanti kta jumpa lagi k kalo sy ada turun pegi KL.. next time kta plan lain lagi k.. hehe.. 





bsedia utk pegi.. berjaya jugak lilit tudung bawal mcm shawl haha.. penat lilit.. almaklum lah bab2 fesyen tudung sy tak reti sgt.. 


at Ben's place



 my food



tihah's food.. xtau nama makanan.. lupa ;D


tihah rajin betul nak amik gamba.. 


otw to pavvi.. 


 pantang tgk cermin besar! comelnyer tihah ni kan.. dah lah friendly.. sronok bkwn dgn dia..;)


muahahah.. suka tgk ni trus soh tihah amik gamba. 



then last pegi Click Shop.. suka tgk camera lomo kat sana.. n semestinya nak bgamba kat lomowall.. bilalah lagi nak buat lomowaal kat rumah .. 


sila jemput ke blog tihah ------>>> NamaSayaTihah



Eva Thank You

24 comments:

ahmad endo said...

haaaa...pic makanan ya best eh...laparudin jadinya...hahaha

My Life's Journey said...

makin hari makin cantik ktk yunk ..suka kmk diat ktk .. best2 ..mun ktk da baby ..mesti cantik@ hensem mcm ktk yunk (^_^)

Blog Panjang said...

yang tu nama dia koey teow thailand abang ben. LOL

faY said...

baru drop here n trus follow u. best!

Lyaa Suriany said...

ya Allah
cantik nya ciptaan Allah ni.

Nanan said...

hye kakak cantek! baju pun cantek :P cne beli? hehe

boni kacak said...

dengan saya tak nak jumpa ke?? sob4. :P

Kathy Tuah said...

wiwit! kacak ktk deng!

Syazwan Che Deraman said...

hey adik manis dua dua.
heheh.
sedap makanan tu.
amboi, 3 jam lepak kat Ben's
sembang pasal apa tu?

elyna mirsada said...

cantek eva..sumenye nice

Rann said...

uwauuuu !! dua2 gojessssss heheh.. best eyhh dpt raon2. haha :D

Riena Haiqal said...

wahhhh bestnya korang ye... dapat jumpa rakan2 blogger yang lain... dapat mengeratkan tali persahabatan.. (^_^)
comel la Tihah ni... eva tetap maintain cantik

Nick Nashram said...

eva sekali pandang macam princess dairy da..huhu
pavi tu tempat lepak time weekend dulu masa kat upsi.
lalu dekat air pancut pastu lontar syiling..penuh water fountain tu ngan coins.

najihahfara said...

cantiknye awak :)

Semut Senyum said...

wah... rajin betol eva turun k.l yea... ehehhe... sronok dapt makan yea... dgn kawan blogger plak tu...

tgok eva ni orangnye ceria.... n positive! walau belum kenal, tapi saya rasa begitulah. heheheh

aReLaN said...

makanan tu memamng menggugat jiwa raga.hihihi..eva selalu turun KL tak gitau kan.wuuuu

Pykaa Pdott said...

serius awak cntik sangat eva :)

namasayatihah said...

wahhh...thank you syg!!!okay...sy blogging psl awk plk...lol~

missing u darling...seronoks kn kte borak lame2...huhuhu~

n thanks sbb ajar sy pakai waze..hee~

Nurrul said...

Comelnya kakak kita niehh ! ! :)
Bestnya dapat hang out !

HeNRieTTa JoSe said...

Suka tgk magnum tu.....besar.....hehehe....makin comel eva.....nnti rietta p terjah blog tihah jika ada masa....

Hanie Dew said...

3 jam lepak mesti tak rasa kan.seronok borak..

Megat Fareto Asnami Suhaimi said...

Nice blog. Simple dan penuh dengan gambar cantik! :)

Azham Vsvc said...

Hehe...nanti ada kesempatan nak jumpa dgn Eva kalau Eva dtg KL hehehe insyaallah :)

wan niahix said...

lomowall... hehehe... ^_^

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-