Sunday, December 16, 2012

Snow World Genting with Jue & Hanie


hai!! ingat lagi entri Genting with Jue n Hanie (blogger), klik utk ---> blog jue n hanie bila balik kuching barulah sy nak uplot gamba2 kita org pegi Snow World hari tu.. sbb kita org beli gamba2 pakai cd jer.. lagi murah..  so senang burn berkali2.. menjadi hak kita org betiga3 hehe..


mmg sronok masok Snow World kat genting!! dulu kecik jer tempat dia, skrg diaorg dh buat besar lagi.. siap boleh main slide tayar tu..  walaupun dberi masa 40 minit sahaja, boleh tahan jugak sejok kat dalam tu, sampai hidung merah, tgn pun xda rasa, mcm kebas bila dh kluar dr tempat tu haha..  suhu kat dlm tu -5 'C...  byran masok utk seorg rm20 skali dgn sweater (baju sejuk), glove dan kasut. tp xboleh amik gamba.. sbb kat dalam tu ada ramai photographer.. so brg2 semua letak dlm locker..


bila habis masa baru boleh tgk gamba2 kat counter, pilih2 gamba then beli ekot pakej, ada bermcm2 saiz photo dgn lain2 harga.. tp kita org just beli cd so dpt semua gamba.. lagi murah.. rm125 (errr murah lah jugak haha) sbb mula2 nak beli 3 gamba utk rm100, perghhh mahal... then nasib baik staff ada ckp baik beli cd dpt semua gamba yg diaorg amik... so kitaorg betiga beli dlm cd rm125... dpt copy nanti.. so ini dia gamba2.. puas hati sgt sebab teringin sgt nak pegi.. nak tggu pegi korea lambat lagi haha enjoy the pics! nanti kalau nak pegi ke sana, nak masok lagilah ;D















oke selamat malam semua..
** rindu sgt dgn hanie dan jue bila tgk gamba semua ni .. :'(
** check it out-----> pictures, genting highland us n eva  ( blog jue n hanie)



Eva Thank You



25 comments:

Syazwan Che Deraman said...

eh, oppa gangnam style pun ada?
heheh.
seronoknya.
bila lagi nak merasa salji macam real kan.

harga pun murah.
tapi mahai jugak yang gambar tu.

NadyaBubble said...

Tak pernah masuk snow world ni, coming soon hehe.

ahmad endo said...

cool oi...kompom ktk ada molah double somersault ow...hahaha

iffah imani said...

kamek pergi hari ya...adakah patut sakit kepala...hancur plan hubby mauk begambar posing kat sia,....sakit kepala x tahan sejuk...hehe

NIA SI DRUMSTICK said...

wahhh..best eh..mok pegi tapi xda orang nak teman dah..waaaaa..

Hanie Dew said...

snow world genting style la jadinya tu kan.

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

wahhhh bestnyaaa... nak pegi jugak la nanti.. apepon eva comel sangat la.. suka tengok :)

aimi adilah said...

seyes jeles sgt2 =(

akuamir said...

aduhai alamak sedapnyeee~

shasha yacob said...

wah bestnya. orang disini rasa macam jeles pun ado. hihi

Nick Nashram said...

takyah g korea dah dapat rasa suasana winter..seronoknya :)

p/s : kalo saya cakap bhsa sarawak mesti orang tak faham..tunggang langgang la jawabnya..hahah

kaizen said...

sonok nyer eva....

Riena Haiqal said...

ish ish ish bestnya..... terasa pula sperti kat luar negara kan.. heheheh main2 salji gitu.. heheheheheh

Kathy Tuah said...

kmk sejak study sampeilah keja di semenanjung tok nang lum penah sampei genting.. sian ada..haha~

MisEyz BLurz said...

wahh..beznyaa...baju mmg dibekalkankah ya?samajak..hihi

boni kacak said...

huh!! mencik2.tak ajak saya pun..hahaha

asha k said...

nak suruh huzaifah bwk me and el amer ke sini laaa cuti nnt.. thanks for sharing, at least boleh prepare duit.. hahaha

MawardiYunus said...

xbeku ke huhu

Cinta hazanis said...

rm20 untuk masuk. biar betul murah. hehe kena pergi jugak ni. :)

aReLaN said...

rindu lak rasa nak main salji macam masa kat jepun dulu.wuuuuu...kena lak bulan 12.masa untuk men snobod.

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye....rietta blom pernah pergi sna lagi...rietta cdg nk pergi yang di ICT bulan january nnti....

Uchi kay-f @hmad said...

woah snow genting style tueeeeeeeeeeeeee.....opss titik noktah ....kihkihkih..


Bro Framestone said...

Tak ada rezeki nak jumpa tempoh hari kan :(

Azham Vsvc said...

Eva, untungnya jalan-jalan hehe! Well, agak mahal gak eyh harga CD tu hehehe..... tak mampu saya sebagai student nak korbankan duet hehe!

wan niahix said...

kmk x sempat agak snow world... time kmk keja rah genting ya snow world agik tutup... maintenance padah cdak pekerja cnun... hehe...

"keep Smiling"
^_^

-Wan Niahix-