Tuesday, January 8, 2013

Tahun Baru, Cabaran Baru


Assalamualaikum semua.. Salam sejahtera.. perghhh lama tak update.. baru malam ini ada masa free sikit.. 
rasanya tak panjang pun entri ni. just want to say hai rindu kamu semua blogger yang terhebat..  skrg dah tahun baru.. agak2 nya semua dah ada azam baru kan.. alhamdulillah.. sy pun ada azam baru.. buat yang lebih terbaik dr tahun yg lepas.. itu sahaja.. hahaha.. well, yang saya tahu, menempuh tahun baru, mesti ada cabaran baru, semangat baru, masalah baru, dan segala-galanya baru.. umur pun meningkat.. semestinya kta  ingin yang terbaik kan.. hehehe..



okelah.. hari tu xsempat nak buat entri sblm tahun baru... tp sy letak jer last gamba tahun lps.. pada 2 disember 2012 , kawan saya, fai menamatkan bujangnya.. alhamdulillah.. dan kita org geng jd bridemaids dia.. 6 org kene pakai bj kaler peach n pink.. the wedding sgt best sbb ada persembahan dr seorg budak 12 tahun bermain violin... hehe.. okelah.. nak blogwalking sekejap.. lama tak singgah.. bye2.. see u soon.. selamat malam dan jaga diri semua.. ;)




me n fai.. kufi di blakang menjadi background pelamin dia.. idea hasil dr fai sendiri.. sbb dia pun ada buat tempahan utk kufi.. pernah beli kat dia.. 


the bridesmaids hehe


Selamat pengantin baru fai n hadi :)


salah satu gamba photoshoot.. amik gamba dr chu majorflava


TQ n Goodbye 2012 ;)





belum terlambat sy ucapkan Selamat Tahun Baru semua ;)









Eva Thank You



23 comments:

kaizen said...

atototo comeynyer tacher eva... nak sain... hehehe

najihahfara said...

cantik gambar photoshoot tu :)

ahmad endo said...

Nang cool ya...finally ktk update...hehe...mkn2 n going places gik ktk

namasayatihah said...

bestnya!!!sy suka weddings!! sy suka baju weddings...hee~

Kathy Tuah said...

gambar photo shoot ya kacak!

My Life's Journey said...

gambar last ya paling kmk suka diat ..cutenya ktkduak miaw ya ..lamak da kmk c kiss miaw kmk uuuuuuuuu

faY said...

sportingnya pengantin and bridesmaids

boni kacak said...

adeh..saya pulak rasa macam tak sabar nak kahwin ni..hehehehe

elyna mirsada said...

comenye baju eva..nice

aReLaN said...

hohohoh...lawanya. eva nye giliran bila lak???sebelum terlambat, hepi new year gak

AmirFX said...

Amoi! Camat Tahun Baru! Bestnya dapat jadi memeng ya.. Dapat kiss dari Amoi... haha... :p

MisEyz BLurz said...

wahh..pinkish..kacak!ehehe

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye....meriah...rietta pling suka outdoor photoshoot wedding...ataw post wed photoshoot....comelcomel bridemates...

PSS...maaf rietta tag eva....http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/2013/01/25-random-facts-about-me.html

Hanie Dew said...

happy new year. aku suka color theme diorg.fav color tuuu...

ps:eva pegi la jalan2 sana.aku pun plan nak gi lagi tp nak gi sentosa island tu je.=p .. baju tu beli kat prettychase.com. panjang sampai ke betis.cantik pakai ngn skinny. gi la usha. hihihi..

Qu azniza ;) said...

semoga taun baru ni.. lebih baik dr taun yg lepas

Nick Nashram said...

happy new yearssss to eva dan kucingnya yg comel tu sekali..ahaks

محمد رازيق said...

anyway selamat tahun baru eva :) smoga dipermudahkan. salam kenal.

Princess Nusy said...

bestnye snap2 pic.. =)

Azham Vsvc said...

Selamat Tahun Baharu 2013 Eva Romina hehehehe!!! Semoga azam tahun baharu dapat dicapai hehe :)

Blog Panjang said...

bila nak kahwin plak ni? asyik jadi sideactor je ni. haha

Mimi Azirah said...

meriahnye

wan niahix said...

ngga gamba jak... hahaha... gamba last kacak... editing n lighting smart...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

faridah nazurah said...

Comel kak eva.. Hee kirim salam kat kucing2