Thursday, February 14, 2013

Minggu Cuti Sekolah



......*stuck, kepala jem* lama xupdate... lupa mcm mana mulakan.. hehe.. so macam mana cuti korang ni.. bg budak skolah dan pendidik2 sekolah mcm kitaorg terasa jugak cuti sampai 7 hari.. hehe.. mggu depan dah nak mula skolah.. berkobar2 rasanya nak ajar budak2 balik.. apa2 pun selamat bercuti!

bg kaum cina yang menyambut tahun baru cina pulak, sy ucapkan Gong Xi Gong Xi Fa Cai... ;) pada hari raya ke 3 kitaorg pegi beraya rumah belle n anas.. diaorglah adek bradek satu2nya kwn cina kita org ada.. sy sorang jer pakai merah, sbb yang lain dh pakai merah sblm ni..








lupa pulak, sblm beraya kat rumah kawan sy kat atas tadi, pada malam new year eve, kitaorg family pegi umah uncle sbb my aunty is chinese, so every year mmg kene datang rumah.. mcm biasa, tak sabar tggu pukol 12 nak main mercun hehe.. mmg penat tggu sbb makan pukol 8 then tggu 2 jam lagi.. perghh mengantok..





 my uncle.. aunty xda pulak sbb tgh sibuk melayan tetamu.. 


gelin dan seram tgk patung ni.. uncle beli dekat myanmar


 mercun!!!
 teruja!!

oke sampai di sini saja... ayat pun ting tong ting tong jer.. malu nak buat entri pjg. byk sgt mistake.. hehe  take care everyone.. jgn sedih sedih  :)








17 comments:

ahmad endo said...

Raget oooo

Fikri said...

Untung la dpt cuti seminggu.. *jeles :P

Evagurl Izma said...

bestla cuti lama

Rann said...

huhu.. bestt men munge api iyer. kuikui. arituu kemain excited bagaii hape tengok fireworks! alaaa, tgok munge munge afi dari jauh pon oke kutt walopon semadi nampak. woakakah :P

namasayatihah said...

BGSLAA AWK UPDATE!!hehe...bestnya cuti lamaaaa...;D

Lyaa Suriany said...

best jugak boleh sama sama celebrate. part mercun tu dah lama tak tgk
mase kecik kecik dlu salu jugak tgk org main mercun.

neway
love ur outfit babe.
cantiiik

HeNRieTTa JoSe said...

selamat bercuti....wah...pjgnye mercun.....

MisEyz BLurz said...

jawaknya kak eva..hihi..

AmirFX said...

Walau wehhhh! Leng Lui! Gong Xi Fat Cai! Sinyen Quai Lek... haha.. Kmk lamak juak sik update.. :p

My Life's Journey said...

waaaa lawak juak ktk megang mercun ya yunk ..lucu ktk tok ..muahhhh

lmk c dtng ctok .. suka kmk bca entri tok ..muahhhhhh..tc a dear (*-*)

Nick Nashram said...

saya pun cuti 7 hari jugak..tapi cuti yg selebihnye kena ganti..malasnyee..hahah

Yousof said...

Kalau tak puas cuti jugak tak tahulah nak cakap apa ;P


Samalah kita, jarang update lama² jadi keras jari nak taip hehe

uchi kay-f Ahmad said...

puppet tu sgt seram aje...

VivicMalarn said...

Kak Eva please update blog.. :D

Blog Panjang said...

ada chinese blood lah ni.. :)

ciksengeh :D said...

u are so beatiful laa kak ^_^

[sutera kasih] said...

kacak baju ktk !! shawl ktk !! skirt ktk !! yerrr smgt hehe