Sunday, March 3, 2013

malam aku sakit perut

hai korang.. lewat mcm ni baru sy dpt nak update.. snarnya bila2 masa boleh update tp ntah semenjak ni otak dh tepu xtau apa nak update.. sempat juga tanya dari blogger lain, semangat blogging tba2 hilang.. nak tutup blog pun ada gak.. tp rakan blogger ckp xperlu lah nak delete bagai.. " bila kau ada masa nak update, update jer lah, kalau x, xyahlah.." skema jer nak delete..

skrg ni pun kene siapkan assignment dulu.. satu lagi dh siap dah hantar dh.. sampai satu malam tak tido semata2 nak siapkan.. suka sgt keja last minute.. lps tu esok pagi nak tido pun susah.. feeling tido waktu pagi x sama mcm tido waltu malam.. tgklah nanti ada 2 assigment kene siapkan.. rasanya mmg tak tido 2 malam hujung minggu nanti.. okelah sampai sini jer.. nak p tido dulu.. esok keja.. selamat malam n sayonara..

12 comments:

Rann said...

selamat berassignment kak.. jg kesihatan jugak naa.. alooo, jgn aa ttup blog huhu..

Anonymous said...

nice tribal shawl kak eva~ where u buy? kekeke

wan niahix said...

Selamat malam... eyh,, pagi...

"keep smiling"
^_^

Blog Panjang said...

betul tu, kalau nak update, update je. lagipun part time je kan menulis ni.. 2 assignment tu sikit je, belum pernah lagi rasa dapat 5 assignment sehari kan? whaha

HeNRieTTa JoSe said...

take care yea....perut masih sakit kah? assigment mmg akan buat rietta sndiri xtdo mlm....huhuhu....

Nick Nashram said...

xmo dah buat assignments..penat..huhu
tapi rasanye jadi cikgu lagi penat.
keje sek tu kena bawak balik ke rumah lagi.

VivicMalarn said...

Jangannnnla delete pelis?
Hehehe..
All the best kak Eva! :)

Anonymous said...

Kak eva, you're so pretty! Ktk dh married ka?

Semut Senyum said...

kalau mata tu jadi mata panda, saya ada penyelesaiannya. ehheh

hye eva. lama tak nampak..
maaf laa, saya busy sgt, hari ni baru sempat singgah kt blog awak...yang maintain cun ni.. i like!

ahmad endo said...

yerrr delete indah...hehehe....semoga cepat sihat!! pic ya raget...hehehe

[sutera kasih] said...

iboh delete blog ya deng...syg oiiii..huhu dr blog kita bekenal, sampey ati ktk nk delete blog indh..uwaaaaaaaaaaa

Nurrul said...

JGN LAH DELETE KAK , nanti adik rindu dgn akk cmne ?? :(