Saturday, March 9, 2013

malam minggu

pastinya di hujung mggu mcm2 plan ada.. tp mggu ini sy tak boleh nak plan bagai.. assignment buat sy kene stay d rumah jer dulu.. tp sy bukan jenis boleh buat asmngt seharian dr pagi sampai malam.. boleh jadi gila.. otak sy bukan nya pandai sgt.. so target siang buat assignment malam hari kluar kejap..

kwn lain ada ajak pegi funfair.. tp xjd.. last minute jadi balik nak tgk adek perform.. cepat2 pegi sana.. tp terlambat brapa minit adek sy dah habis perform.. huh rugi.. nasib baik kazen ada record kat ipad.. nanti2 lah tgk.. adek sorang lagi tgh lapa nak makan.. ajak g makan de tamu satok.. katanya mee goreng sedap kat sana.. n yess!! nasi pataya yang sy order tadi habis sampai menjilat jari.. lps tu balik.. skrg buat assignment lagi.. yang ni last!!!! yang lain dh submit..

huh tak habis2 dgn asmngt.. selamat malam..









4 comments:

Rann said...

uhuhu.. nak terai gak ah makang2 kat De Tamu Satok tuh :) hihi.. laaa, nape tak upload bedio dia sekali. buleh kita-kita ni tengok reramaa sambil nomnom popcorn ^_^ haha

ejulz said...

yodeh... org swak duhal.. blm penah gik mkn cya.. hehe

Nabilah Syahira said...

kak eva! fighting! xD

faY said...

oihhh dh mcm sam bunkface adek u