Tuesday, March 19, 2013

Masa Berjalan

ada ketikanya, perubahan berlaku secara drastik tanpa kita sedari.. perubahan hidup pasti berubah.. lebih2 lagi apabila usia semakin meningkat.. aktiviti bersama geng keras semakin kurang.. mulalah babak babak rindu.. geng lain pulak bz.. dulu enjoy sana sini, lepak sama, call trus ajak kluar lepak bersama, berkongsi crita, pendpt, share masalah.. itu dulu..


skrg semua hilang ntah kemana, BBM tidak serancak dahulu, FACEBOOK tak semeriah dulu... di mana pergi nya mereka...khabar mereka ntah sehat, ntah tidak, makin maju atau mundur, karier pulak mungkin bertukar.. mungkin ada yg bz dgn mencari duit nak kahwin.. atau simpan duit xnak enjoy mcm dulu.. hanya dpt dgr khabar melalui instagram dan tweet..

aku sendiri pun dh jarang nak kluar nak enjoy dan lepak.. skali dua tu mmg ada kluar lunch dgn geng itupun kalau ada agenda.. mungkin kene tepat pd waktunya masing2 ada hidup sendiri.. mcm aku, tahun ni insyaAllah hidup aku akan brubah.. sudah tba masanya.. doa yg terbaik... insyaAllah..





11 comments:

Rann said...

ada hint di situu :) semoga semua seperti yang dirancang... aminn :)

HeNRieTTa JoSe said...

oooo dah nak kwen erk? tahniah.....doakn yang terbaik utk eva...

Unknown said...

Assalamualaikum eva,
Saya tertanya-tanya,adakah eva akan menamatkan zaman bujang eva tahun ini?.

Yousof said...

Masa berjalan tapi persahabatan terus berkekalan.. Normal semua tu, masa tu rasa rindu pada kawan memang kuat.



Dah tiba masa? Bakal bergelar isteri orang? Kami doakan yang terbaik ;)

namasayatihah said...

xsabar nak tunggu awk dtg sini so we can update..hehe..jg diri my beautiful eva!

Ima Salsuzaima said...

Itulah yang dikatakan lumrah. Setiap masa, stiap detik berjalan ada dahaja yg berubah.;) itu sebenarnya ada baiknya. bagi memberi peluang kita merinui saat2 yang lalu dan menghargainya.

wirdina said...

Assalamualaikum...

Nice blog...
Please visit Wirdina online store, this is a place for you to shop hijabs and clothes. This is a great place to make your choice.

Follow back :)
http://wirdinaa.blogspot.com/

nadia arrumaisha said...

perubahan itu perlu untuk kebaekan...masa mendewasakan kita..Yang penting kita tidak lupa dan selalu bertanya khabar walau sekadar sepatah perkataan..

Pinkbubblegumprincess said...

facebook dah kurang taringgg hehe..go for twitter.. :)

http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

uchi kay-f Ahmad said...

sya sihat..cume masa on9 sudah kurg...

anda pula bagaimana iya cik eva?

Nick Nashram said...

alam keje ngan alam students jauh beza..masa jadi student dulu fb memang meriah..kejap2 post status.
bila dah keje sume tu dah x layan..tp blog tetap setia :)