Sunday, March 17, 2013

Pagi Ahad

hahahahhaha LOL.. awal pagi dah gelak baca entri Hanis Zalikha.. sapa tak kenal dia kan.. entri dia mmg tak pernah bosan nak baca.. macam2 crita dia share.. sbb tu bangun pagi terus bukak kejap nak baca.. lama tak baca..

nway.. hari ni hari ahad.. terasa cepat nya hari.. esok mula kerja.. balik pada rutin lagi.. tapi seminggu last ni sekolah then cuti penggal.. yeay! balik miri!! my hometown!! xsabar nak balik..

hmmm masih risau lagi dengan keadaann kat lahad datu.. sana sini orang cerita.. even dalam class saya, budak pun cakap tanya kat saya," naper polis banyak mati"? terkejut jugak bila budak2 pun tau.. sorang budak lagi cakap " ayah slalu cakap pasal lahad datu tu, lps buat mcm muka sedih" .. lepas tu saya senyum jer then dia org makan jer.. masa tu tgh break time..

okelah setakat ni jer.. nak bangun, mandi, breakfast dan habiskan semua keja sblm esok hari.. eyh lupa, good morning everyone take care!


assalamualaikum..



7 comments:

ahmad endo said...

yalah biak pun perasan ngan isu semasa...kmk baca sal cita nya ngan first car ya lok rasa mok beli first car ngan duit dirik jak...hahaha...tapi ya cita iklan proton nya....hehehe

Herma Julianny said...

seronok dgn telatah nembiak.. :)
ya, kta xkn mampu utk memuaskn hati semua org..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

lots and lots of people are doin dat -ve talk~

HeNRieTTa JoSe said...

Yeap....rietta pown risau hal disana...harap cepat la kembali aman....tgk brita ramai pelajar xdtg skulah,rmai ckgu xdtg skulah, sedih sgt...lg lg yg nak amek periksa besar thn nie....

Eva take care yea....selamat bercuti next week....

wirdina said...

nice blog... :D

lets follow my blog back.. Wirdina online store is a place for you to shop hijabs and clothes.

aReLaN said...

lamanya tak singgah sini.hehehe

Pinkbubblegumprincess said...

yet still lahad datu issues belum settle hue