Saturday, March 23, 2013

SimplySiti Dermagic Beauty Moisture

2 mggu lps saya cuba pakai simplysiti dermagic beauty moisture.. saja nak beli.. sbb byk org kata bgs.. so beli then cuba pakai..

tak tau kalau korang puas ati bila tgk hasil ni.. dlm masa 2 mggu pun boleh tahan jugak.. yang best nya bila pakai produk ni,kulit lebih smooth tu yang paling ketara skali..

sy xpakai full set produk simplysiti.. masih lagi pakai ANEW AVON.. dah 3 taun guna.. sbb kulit pun xda masalah sgt so xbrani nak tuka skali produk lain.. sy beli dermagic ni just mcm supplement utk kulit..

pendek kata, sy puas ati.. tp gamba hari ni ada jerawat sbb PMS.. haha

lagi satu, xsemua kulit boleh sesuai dgn semua produk.. dan hasil mungkin x sama.. mungkin ada yang lebih lama.. ataupun langsung x sesuai.. so pandai2 cuba.. sbb kadang2 bila kita tgk org tu pakai dan hasil dia mmg magic trus kita nak cerah mcm dia paling2 nak muka mcm Siti Nurhaliza mehmehmehmeh.. mmg tak lah kan... well siapa nak cuba selamat mencuba..


yang penting minum air byk2..



15 comments:

Pinkbubblegumprincess said...

nice review babe.. :)

cik chinta said...

xyh pki mekup pon cntik.

uchi kay-f Ahmad said...

eye bag!!!!

ketara jua tue..err sila waktu tidur anda iya...

ok daa...

ahmad endo said...

ketara berkesan...mun ada contest kompom menang ktk ya...minum air banyak oow...ok nice tips

AmirFX said...

Amoi! Nampak kmk jerawat ya kat cney... hihi... :p

HeNRieTTa JoSe said...

kulit eva mmg chantek...pkai apa pown chantek...berhasil erk? rietta pown mcm eva, xbrani nk cuba produk yang laen laen...takut nek jerawat...

wan niahix said...

sokong sigek...

"tak semua kulit sesuai dengan semua produk"

"keep smiling"
^_^

IFA Athirah said...

yupp!mnum air byk utk moisturise kn badan trmasuk muka. bru lah glow2 gitu.hihi

Unknown said...

Assalamualaikum eva,
selamat hari lahir,semoga panjang umur dan murah rezeki.

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

selalu tgk iklan nie.. tapi xpnh try lagi.. cantik kulit eva x mekap pon.. hee

Anonymous said...

Sis eva. U pakai Anew set yg mana ya? Suka tgk kulit u

VivicMalarn said...

Muka akak dah cukup licin la.. Bestnya..

Hanie Dew said...

mata tu mata..jelesnya..mata aku kecik jew.... hewhewhew...

asha k said...

aishah rase kulit sarawakian generally mmg cantik.. dh byk jumpe.. heee, cm saya ni berlasah je pakai pape. x pernah konsistent baru nak start konsistent sbb wpun xde break out sgt, tp takut long term chemical effect

CPNS 2013 said...

Nice, cepat and simple