Sunday, April 28, 2013

WOW!




beginilah eksperisi muka saya bila dpt log in blog ni.. haha! sbb utama lama tak blogging, terlupa password!! 2 email pun boleh lupa pwd.. buat lagi emel yang baru.. makin byklah keja nak reset balik kedua-dua emel. walaupun byk keja dgn emel-emel tu, akhirnya berjaya dpt blogging.. 

assalamualaikum.. hai semua.. lama x tegor, lama x singgah, lama xdgr brita.. mesti byk ketinggalan crita-crita dunia blogging ni.. tak mengapa.. harap semua oke.. dan sy boleh kembali blogging mcm biasa.. mmg agak bz skrg ni.. nantilah balik crita.. byk sgt nak crita.. tp tgk lah kalau ada masa.. part ayat "bila ada masa", saya memang benci.. sebab setiap kali cakap kalau ada masa, memang susah nak ada masa.. *rolling eyes* 

nway, saya ada rutin baru di waktu malam.. kerja tambahan.. hehe ajar budak tuisyen.. mcm biasa " cari duit lebih" tapi ada seorang hamba Allah ni kata " kalau tak solat, banyak duit pun tak guna"  oouch! *angguk kepala* ada faham tak? kalau faham, bgslah.. 

selamat malam semua.. mengantuk esok kene bangun awal mcm biasa.. sayonara!



5 comments:

ahmad endo said...

dekat sebulan lebih ya...hehe...nice!! arap kin loded plus2...sabar jak ngan kerenah bukan biak kecik ya...hehehe

aimi adilah said...

wah jd cikgu tusyen lak dye =)

[sutera kasih] said...

hai gadis cantik yg sgt busy hehe

VivicMalarn said...

Hahhaha.. Lamak x buka ya blh lupak psword..
Have a nice day kakak cantik :)

AkmaOmar said...

Saya pun sama selalu lupa password..last2 note kat hp senang sikit hehe