Friday, May 3, 2013

Malindo For The First Time

yeahh! skrg dh sampai KL.. first time pakai malindo.. mula-mula sblm naik dgr rumors cakap xbest, service tak bgs dan macam-macamlah.. tp bila masok.. WOW! lain kali memang nak pakai Malindo airlines..

first impression
1. uniform stewardes, berkebaya moden.. cantek kebaya berwarna puteh, klasik.. bagi lelaki sedap mata memandang..
2. suka tgk krusi bagi yang first class.. nampak sungguh comfy.. nanti nak cuba naik first class..
3. design utk letak luggage nampak unik.. kemas.
4. setiap krusi kat blakang ada screen.. kalau boring blh tgk drama, movie, cartoon, kuiz dan lagu.. TETAPI kene bawa earphone..
5. tempat duduk dan tempat area kaki sangat luas.. selesa
6. makanan yang dihidangkan sandwich dan botol mineral yang comel
7. last skali, yang best nya tak payah turun tangga naik naik plane.. dan landing kat KLIA.. dptlah beli perfume, body mist VICTORIA SECRET hehe


skrg ni dlm taxi.. otw nak pegi hotel.. sempat jugak update.. bosan dok lama dlm taxi..




6 comments:

Ari Isfuzzy said...

Have a safety trip ya! take k...

cik chinta said...

kn bgs klo malindo ada direk kk-jb. uhu. tpksa nek aa jg. kn trun nek tga. lenguh

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Tambang flight macam mana? Sama rate dengan MAS tak? Malindo ni airlines Indon kan... mmm... hehehehe... entah la...

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Balik mengundi kat KL ker...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe semua dah try malindo :D

eVa said...

@isfuzzy : hehe tq dear :)

@cik chinta : kannn.. itulah.. mesti ada kot. kapal terbang belum byk lagi kot hehe

@izni hafiz : malindo tu gabungan malaysia dgn indonesia MALINDO hehe.. xda ngundi sbb lupa register haha


@saiazuan : haha tp oke jugak pakai malindo