Wednesday, May 22, 2013

Novel Suami Aku Uztaz

saya baru beli buku novel "suami aku uztaz"  tiba-tiba jer beli novel ni, sbb mata tertengok buku ni dpt carta no 2 paling popular..dalam hati "hah! mesti best novel ni! mesti beli! " nak cari novel The Wedding Breaker xda pulak.. habis katanya.. tgk harga rm22.90 tp kalau pakai member card dpt rm18..  kebetulan duit pun cukup2.. ( sanggup!)

tapi masalahnya kat sini, saya susah nak ada masa utk baca.. sy ada satu penyakit, baca tak sampai 5 mukasurat mata dah mengantok.. so bila nak habis? novel lagi satu bulan lps baru beli pun belum habis.. sy ada satu tabiat bila sy masok kedai buku, pantang kalau tgk COVER buku novel yang comel n nampak menarik konfom saya beli.. sebab  hanya kerana ingin memiliki buku tu.. paham tak? haha 

okelah harap cuti skolah nanti dpt habiskan buku tu.. sy langsung xtau apa sinopsis buku uztaz ni.. main beli jer.. tgk buku ni dpt carta no 2 trus beli.. 

8 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ni yg cerita nora danish blakon ek?

Elih Japahar said...

Mau baca time cuti lah ni kan..hehe..

Blog baru saya--> www.blogofelih.blogspot.com

Harap boleh tukar link kat bloglist, kalau sudi lah :) sik memaksa..

Kathy Tuah said...

kmk pun dh lamak x beli novel.. novel yg belum di baca masih banyak gik huhu.. tp novel tok nak difilemkan :)

boni kacak said...

hehehe. macam menarik je tu.

NahDaTuLIzaH said...

Da lame tak bace novel.. huhuhu

HeNRieTTa JoSe said...

Mcm pernah dgr tjuk tu....tpi cover tdak sama...mgkin tjuk lebih kurang sama kot....dh lamer xblikan novel utk dorg drmah....novel yg rietta blikan dlu byk lg yg dorg blom habis baca...

MisEyz BLurz said...

byk org mdh best novel tok..mek pun lom baca gk.ehee

Isyatilla Idris said...

hehe. sy pun kekadang beli buku tengok tajuk jer.. tjuk nmpk best, beli la. hee