Monday, May 6, 2013

Pilihanraya Tahun Ini Tak Sehebat Sebelum Ni

bagi saya punyalah terok pagi tadi, boleh pulak bangun lewat.. selalunya saya sampai kat tempat keja sblm pukol 7 pagi lagi.. tapi pagi tadi bangun pukol 7.. bukak jer mata tba2 naper terang sangat ni? rupa-rupanya saya terlambat.. nasib baik kawan sama kerja call tanya kat mana.. dgr diaorang gelak bila saya tanya keja tak hari ini hahaha

memang semalam tertunggu-tunggu berita cuti hari ni, tapi tertido pulak.. so bila bangun kepala ting tong xpasti nak pegi keja ke tak.. nasib baik tempat keja taklah jauh dr rumah.. sempat mandi semua, pukol 7.25 mcm tu dah sampai fuhhh!!

nway pendpt saya pilihanraya undian tahun ni xhebat, kurang menyengat sebab pilihanraya mcm berbalas dendam, kesian dan sedih pulak rasa.. hmmmm..

xpa, bagi parti yang menang,hanya ada 5 tahun jer.. benda tu xlama.. so buat sehabis baik.. kita rakyat pulak sentiasa bsyukur masih tinggaldi malaysia.. cuba pegi tempat lain luar negara tanya rakyat kat sana.. lebih trok.. oke bye.. sempat jugak ckp benda ni.. benci aaaaa.. well, sbb sy pun dudok kat malaysia jugak.. :)

lagi satu nanti nak update pasal pegi KL nanti, sgt awesome bila dpt bjumpa dgn blogger-blogger hari tu.. sayonara.. jaga diri semua..

4 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehehe nasib tak jauh tmpat kerja..

Hanie Dew said...

mesti ko taip pun laju kan. sebb aku baca ni pun terbaca laju..kekekeke

boni kacak said...

tak nak komen tentang politik.hehehe

lama tak jenguk sini kan. eva sihat?

uchi kay-f Ahmad said...

klu pi KL kirim sama kwn bloger2 iya eva... itupun klu jumpe kwn bloger iye...