Thursday, May 30, 2013

Sejam Bersama Rakan-rakan Blogger Di Loaf Sogo KL



tidak terlambat utk saya update tentang pertemuan saya dengan blogger blogger di KL pada 3 mggu lebih yang lepas (alamak lamanya sy nak update).. skrg terlalu sibuk dengan agenda sendiri, nasib baik malam ini ada masa walaupun sekejap.. cemburu pulak bila blogger yang lain dah update..

pada 4 May kitaorg janji nak jumpa kat SOGO KL ( THE LOAF dulu secret recipe skrg dh xda).. shopping mall yang susah nak tgk XDA SALE.. memang mantap! pernah terlintas " diaorg tak RUGI ker asyik SALE jer" saya mana tau bab bab perniagaan ni.. hehe.. tempat lokasi kita org bjumpa saya yang pilih sbb tak jauh dr tempat hotel.. nasib baik yang lain setuju.. alhamdulillah kita org jumpa jugak.. kiranya ini perjumpaan LAST MINUTE.. sebenarnya Yan  (suterakasih blog) seorang blogger yang COMEL, beriya sgt nak jumpa kita org so ini plan dia nak jumpa kta org.. kebetulan sy pun pegi KL masa tu.. so cepat2 buat plan.. dan plan last minute selalunya MENJADI.. walaupun saya agak takut jugak kalau plan tak menjadi.. sebab trip sy ke KL pegi dgn family.. takut kacau masa pulak....tp nasib baik masa tak clash.. kita org buat sejam jer.. just nak jumpa, borak then chow.. masing2 pun ada agenda sendiri..

lupa nak bg tau sapa antara BLOGGER BLOGGER yang datang, meh saya kenalkan sorang-sorang dgn sedikit info


: 2 kali dah jumpa
: asal dari Sabah
: orgnya kecik, lemah lembut dan sgt comel!
: fasih bckp srwk tp masih ada bunyi slang Sabah hehe comel!!



Izza (xda blog, dgr dgr dulu ada blog) 
 : first time jumpa..
: peramah
: boleh dpt byk info dr dia sbb hari tu dia yg byk borak dr kitaorg haha
: sayang sekali tak byk tau pasal dia.. masa xmencukupi.. nway nice to meet u Izza! nanti jumpa lagi yer



: 3 kali dah jumpa bersama jue jugak
: jeles tgk mata dia sbb mcm korea
: dua2 gilakan korea 
: org sabah tp lama dok kat KL



Jue (juestan.blogspot.com) * jue dan hanie share satu blog! 
: 3 kali jumpa bersama dgn hanie 
: asal dr srawak mcm saya jugak
: seorg yg lucu dan cara bercakap mcm org lama (classic) xtau mcm mana nak explain tp sy suka dgr.. 



: first time jumpa
: tak sangka dia datang.. dulu asal nak buat perjumpaan mesti byk sgt alasan kata xdpt jumpa haha
: pendiam dan pemalu sbb ramai perempuan kan haha
: nice to meet u saiazuan!


xtau sapa nama budak ni.. xkenal.. ntah dr planet mana :P
xda info :P



inilah antara blogger blogger tadi.. minta maaf tak invite yang lain.. last minute punya plan.. nanti buat lagi k.. nway  kitaorg agak rapat sblm berjumpa lagi, masa tu blog kitaorg meriah and fresh,  hari2 update dan rajin berbalas komen.. dari situlah kita org rapat.. rindu nya masa tu.. skrg semua bz but still dpt hangatkan suasana blogging.. terima kaseh semua yer.. korang blogger yang best n sporting! 

lagi satu.. video masih lagi dalam pembikinan hahaha.. sy cuba buat secepat yang boleh k. tak sabar pulak nak tayang GWIYOMI kat dlm video hehehehe..  


KAMI


akhir kata : ALHAMDULILLAH AKHIRNYA SY UPDATE JUGAK!! haahhahahaah... GOODNIGHT!




12 comments:

Mek Onie said...

wahhhh,bestkan dapat jumpa blogger2 ni :D

El-Janna said...

wahhhhh zuan sorang je lelaki. mna la tak malu^^ hehe

Hanie Dew said...

Nebes aku ingatkan video..fuhhh...nway..short and nice entry.okla tu lambat tp update.kitorg....hahahahaha... yg last tu budak terjmpa kat meja sebelah..hahahahha

Mysara Ab Rahman said...

bestnyer dpt berkumpul cm tu

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

haha ingatkn video dah siap.. nebes bila baca entry ni..hehehe

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye dapat jumpa reramai...rietta plak..6 mei bru pergi KL...ada juga pergi sogo, sebab alang alang dah dekat dengan sogo...jln kaki sudha bleh smpai..

psss...mmg chantek rumah tepi sawah tu...

psssss...itu la, produk yg dicari xde...ikut jerr la cadangan promoter...mls nk pkir pjg...tpi tkut juga xseswai dengan kulit...

Elih Japahar said...

Pic yang last tu awek aku hahaha..

Hanie Dew said...

hahahaha..zuan pun nebes coz ada part dia dalam video tu.

Kathy Tuah said...

bestnya! lamak dah x pegi sogo..huhu~

Pinkbubblegumprincess said...

sporting maok jumpa and meet up.. :)

yann said...

heeee, thanks eva n yg lain sbb sudi luang maasaa jmpa kmk ! love u ols
Sorry skjp jk dpt lepak ngn ktk smua..huhu

Papa-NtiQ said...

Hi...cakap pasal The Loaf, saya baru jer gi kat branch di Sogo. Pics dah upload jadi senang2 tu jenguk la yer blog saya www.blogmakanbest.blogspot.com
Topik makan..makan dan...makan tak der topik lain :)
Dan kalu minat tu follow yer blog saya TQ TQ