Wednesday, June 5, 2013

Samsung Note Birthday Cake For My Dad



hai assalamualaikum.. 2 june yang lepas.. merupakan tarikh hari lahir bapak.. taun ni lebih special, taun2 lepas pun special jugak tp taun ni lebih special sbb cake dia xsama mcm yang lepas.. hehe ;p 

dulu biasa pegi makan ramai2 bgumpul sekeluarga..  dan sekarang ni cake 3D dh jadi trend... tp xda idea nak kek yang mcm mana.. lama2 saya fikir, baru perasan bapak saya suka sgt brg2 gagdet dan jenama barang yang paling dia suka brg-brg Samsung... so contact FB "D honey za" org yang pandai buat kek 3D.. sy boleh syorkan anda kalau nak tempah kat kakak ni.. add fb D' Honeyza A' Yusop. cupcakes n cake sangat comel! tq kak honeyza! ;)


tadaaaa!!!


sangat comel! sory bapak, xmampu nak beli samsung yang real hehe.. dan reaksi bila bapak tgk, dia gelak! haha.. trus ckp terima kaseh..


apa-apa pun we love u dad.. our hero!!








6 comments:

Mysara Ab Rahman said...

wah...comelnyer! klu kte pn nk cm ni!!!

MisEyz BLurz said...

ya kek nang xdswoh makan yaa..hihi

Yusof Ngadi said...

Waaaaah. Kek paling kreatif saya pernah tengok! ;D

Jaga hati bapak selalu, setiap masa ok ;')
Happy birthday untuk uncle, moga terus bahagia bersama family tercinta..

ada mokhtar said...

comelnye kek tu.. sygnye nak mkn :)

Pinkbubblegumprincess said...

nice bday cake...creative!

[sutera kasih] said...

kacak kek bpk ktk ehh..betuah bpk ktk ada anak2 mcm ktk & ur siblings :)