Monday, July 15, 2013

Soalan Paling Femes Dalam Bulan Ramadhan






Sejak imam muda ashraf ni menang sy trus follow dia.. mihmihmih... suka cara dia yang lebih rileks dan santai.. kadang-kadang saya buka twitter uztaz sebab nak tengok soalan-soalan dan apa jawapan dia.. dari situ boleh dapat tahu hukum hukum.. dapat jugak ilmu dari situ.. 


tapi yang ni klakar.. jawapan uztad pun jadi klakar.. hahaha.. tp belajar ilmu agama ni tak akan pernah habis..  kita setakat habis study dah xda bukak buku hukum-hukum agama atau nak belajar ilmu agama dr uztad.. bila dah besar takut nak belajar sebab malu.. *haa sayalah tu* sekarang dah ada suami, kena rajin tanya suami, kalau suami xtau suami kena rajin pergi masjid tanya uztad-uztad kat sana.. dua-dua dapat pahala.. masyaAllah.. 


**menunggu layout & header baru**



5 comments:

Zuan said...

banyak kita kena belajar lagi kan ^^

boni kacak said...

wah.. baguslah eva.. awak ikuti perkembangan ustaz ye.. terbaik :)

aReLaN said...

lamanya tak singgah sini. dah berubah habis pon.hehehe...ilmu ni memang takkan habis untuk kita tuntut kan

Azham Vsvc said...

Hehe....bagus la sekarang ni teknologi kalau guna dengan cara yang elok, kita akan dapat pelbagai manfaat....macam twitter ni, blog ni, dan lain lain hehe :)

namasayatihah said...

ehh..awk da xbole miss yg dulu2 da...current life n future to come da awesome..hehe!!
nak jgk...lol~

jarang tweet la dear..too busy kerja n lately sy slept early..too penat n lately ada hobby baru which is cooking...hee~

salam ramadhan to awk n family..may u hav a bless one..;)