Saturday, July 13, 2013

WE GOT MARRIED GLOBAL EDITION LAST EPISODE





tadi last episode We Got Married Global Edition.. sebuah program realiti yang sweet .. dimana memilih dua pasangan dan hidup macam suami isteri dlm 2-3 bulan..(tp taklah sampai tido sama) version ni agak berlainan sikit sbb dalam satu pasangan 2 buah negara yang berbeza.. satu pasangan dari KOREA dgn JAPAN dan satu lagi pasangan dr KOREA dgn CHINA.. xnaklah crita lebih-lebih sebab dah habis pun tadi.. nak tau lebih google saja... siapa yang tengok WGM ni mesti layan sadis ending dia.. mesti xpuas hati :p





Hong Ki dan Mina (japan)       Taecyeon dan Gui Gui (china)







Hong Ki & Mina







Taecyeon & Gui Gui




part yang paling sedih bila dua-dua pasangan kena putuskan hubungan .. yang perempuan 2orang ni pulak kesian.. baru jer rapat dalam masa 2-3 bulan terus kena pisahkan.. sebab dalam kontrak memang macam tu.. dasyat nya orang korea buat program macam ni.. memainkan perasaan.. dgn penonton sekali yang tengok menangis menangis ;p nway harap ada lagi WGM haha.. bye2.. goodnight




5 comments:

ejulz said...

mcm best jak cita tok.. hehe


Nak Kad Raya FREE? Meh singgah sini kalau belum join k ^_^ "GA Kad Raya 2013 by EJulz"

Zuan said...

ingatkn pasal eva :p

[sutera kasih] said...

aoklah, mati2 kmk pk pasal wedding ktk, semangat kali jak kmk view nk maca..aiiieee eva ehhh !! hehe

Yumida Huda said...

kmk ada juak nangga
nangis kmk eh part emma kat ketapi ya..sedih kali jak
emma ya kiut tp mcm kanak2 riang
mina ya mature..mek suka nangganya..

Lieya VoN JaY said...

saya ada jugak tgk WGM ni online tapi xpernah tgk smpai episode akhir pon ^_^