Tuesday, August 6, 2013

Kuching Station

Tak lama lagi nak raya.. Bulan ramadhan pun dah nak habis.. Terasa cepat berlalu dan semestinya akan rindu kenikmatan pada bulan ramadhan. berjumpa lagi di tahun hadapan.. InsyaAllah.

Lama xupdate.. Tiap hari cakap nak update tp x terupdate pon.. Bz rumah, bz keluarga, bz berbuka, bz nak buat persiapan dan macam2 lagi.. Siapa yang dpt update tiap hari, caya sama lu!!

Okelah.. Jumaat yang lepas saya berbuka puasa dekat satu tempat, nama dia Kuching Station.. terletak kat tengah pasar Kuching.. (memang sesuai dengan nama dia) berdekatan dengan hotel n mall.. Sangat sesuai sapa-sapa yang nak datang bercuti kat sini.. jalan kaki jer dr hotel..

So geng sama keja ajak berbukak sama pada hari Jumaat hari tu.. Biasalah last minute mesti menjadi kannn... Mula-mula plan nak pergi satu tempat Raja Ayam Bakar, tapi sampai sana FULL RESERVED, lepas tu pegi lagi satu tempat pon sama gak.. then at last , Kuching Station menjadi pilihan terakhir untuk berbukak.. Masa pun tak cukup, ada 10 minit lagi nak berbukak.. phewwww~! Alhamdulillah..




me, gurl n khajar


nasik ayam penyet.. sedap! sambal dia sedap.. perghhhh ada sorang tu tambah nasi lagi mihmihmih... 


polaroid





 lepas berbukak, kita orang pergi seberang mall nak window shopping.. jalan kaki jer.. tempat ni memang sronok bawa jalan-jalan, especially waktu malam..





 ala-ala macam dekat korea pulak.. terlebih feeling sedangkan belom pernah pegi lagi bahaha... okelah.. nak p tido.. esok bangun awal.. lapa pulak tgk nasik ayam penyet tadi.. walllaaa~~ goodnight!! Assalamualaikum








8 comments:

Zuan said...

nanti kamek datang sanak kena bawak makan sanak.. *ok tah pape, zuan ni*

CikNana said...

sama kita kan..jrg betul mau update blog,sibuk ngn mcm mcm benda..apa apa pun..selamat hari raya aidilfitri..:)

namasayatihah said...

I miss Mee Kolok!! bilalah dpt pergi sana...

MisEyz BLurz said...

lmknyaa asa xgi kuching eyhh..hoho

Elih J said...

Lelapan Ikan Keli sana sedap...dkat jak dgn office kmk, huhu..

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye eva...sekali boleh soping nie....

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin...

Isyatilla Idris said...

teringin nak makan nasi ayam penyet. orang kate sedap.. pernah try, dua kali. tapi tak boleh masuk. tekak tak leh terima kot. tapi ada rasa teringin nak cuba kali ketiga. hee

Azham Vsvc said...

Teringin nak menyeberang Laut Cina Selatan dan berkunjung ke Sabah dan Sarawak hehe....

Nanti Eva bawa I jalan-jalan okay :)