Thursday, October 17, 2013

Garpu Tercucuk Dalam Perut

entah macam mana malam tadi, dekat perut aku rasa gatal teramat sangat.. rupanya ada garpu panjang dlm perut aku.. mula2 merah mcm kembang ckit.. bila tengok betul2, memang nampak hujung garpu terkeluar.. 

baru aku teringat malam tu aku pegi shopping mall.. so nak masuk basement parking tu tempat lorong dia agak tinggi dan sempit.. takut kena sratch pulak. tba2 aku ada satu idea.. lebih baik aku pecut dr jauh trus terbang masok ke dalam.. 

berjaya jugak masok parking trus.. tapi tba2 kat perut aku ada mcm sesuatu gatal sgt.. rupa-rupanya ada garpu dlm perut.. xtau dari mana dtg, dlm kreta kot.. nak garu2 tp takut.. sbb gatal sgt.. garu jerlah sepuas hati.. garu garu garu sambil tgk jam 6 pagi.. aku mimpi rupanya!!!! terlupa kunci jam mlm tadi pukul 5!!! 

8 comments:

Elih Japahar said...

Aahaha...aku mimpi rupanya! haha..

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe....adeh la....igtkan benar td.....

Selamat Hari Raya Eva....

Farra Kikibum said...

Lol...lawak eh mimpi tu ..salam aidiladha..

Isyatilla Idris said...

hahaha kelakar.. peliknya mimpi

MisEyz BLurz said...

aduhai...mek ingatkan mena tek..hehe

Muhammad Syazwan Norhalik said...

ahahahaha seram giler mimpi ni

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

huhu ..ingat betul tadi dear ..terkejut umi tau huhu

uchi kay-f Ahmad said...

choi-lah ,mimpi upenya...

"wakena -beb " !!!