Tuesday, October 22, 2013

Terima Kasih


Assalamualaikum semua dan selamat sejahtera. Lama tak update.. terupdate pun tapi xsempat singgah mana-mana blog yang aku slalu baca.. Sory.. Teramatlah bz. Bz dengan anak buah baru yang kini berumur 28 hari kalau tak silap aku, so tak lama lagi adikku nak habis pantang.. tak sabar katanya nak bawa anak nya kenalkan dunia baru. Alahai bestnya ada baby kan.. segalanya berubah.. :) aku bila? doa jer untuk aku. rezeki, jodoh semua Allah dah tentukan.. Kita kena usaha lebih, sentiasa sabar, dan tunggu.. Pasti ada.. :) sangka baik dengan ALLAH YANG MAHA KUASA.. :)



Lepas tu aku bz nak tido... Entah kenapa semenjak-menjak ni aku suka tido.. mungkin sebab aku nak lari dari kepala aku yang asyik fikir. bukannya fikir pasal masalah.. biasalah kadang-kadang kita tak tau akan apa jadi masa akan datang.. jadi risau pun menjadi-jadi bila usia semakin meningkat, berita ntah apa-apa sekarang ni.. boleh ke kita rasa selesa dalam keadaan sekarang? Suami aku cakap, janganlah fikir sangat.. Jalani hidup macam biasa.  Solat, Kerja, Jaga kesihatan, Jaga hubungan Suami, Jaga hubungan Keluarga, Saudara, Kawan dan yang penting Jaga hubungan dengan Allah. 


Terima Kasih Abang :)


Okelah selamat malam.. idea aku dah lesap.. baru jer tadi masa aku driving mencurah-curah idea nak update.. huh



Anak buahku sedang nyenyak tido..  semua baby comel..  sejok hati tengok baby, lebih-lebih lagi darah daging sendiri.. sayang Omar..  Muhammad Omar Hadrami Bin Shahrin




9 comments:

Pinkbubblegumprincess said...

comel!! <3 ~

MisEyz BLurz said...

comelnya kak eva ng omar yaa...hihihi...

ciksengeh :D said...

akak ! lama kita tak singgah sini kan kan ? hehe :D

akak,
takpe. ade rezeki akk nnt. Allah mesti dah aturkan yg cun punya utk akk. tp jgn lupa usaha jugak ye ;)

ciksengeh :D said...

akak ! lama kita tak singgah sini kan kan ? hehe :D

akak,
takpe. ade rezeki akk nnt. Allah mesti dah aturkan yg cun punya utk akk. tp jgn lupa usaha jugak ye ;)

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

comelnya omar n aunty nya ..chak ..insyallah dear ..pasti akan ada juga nanti .. banyakkan berdoa .. pasti aakn membuahkan hasil ..amin2

Muhammad Syazwan Norhalik said...

ada rezeki, tak kemana ^^,

Blog Panjang said...

aitt? lajunye.. congrats dah kahwin!

HeNRieTTa JoSe said...

Alaa....kiutnye tdo....

Ps...hr hr dgr org mati kna bnuh...mmg rasa dri xselamat....

uchi kay-f Ahmad said...

(^____________^)