Thursday, November 7, 2013

Setelah Sekian Lama







Setelah sekian lama tak update pasal adekku sorang ni.. Sebab jarang jugak kluar dengan dia macam dulu.. Dulu-dulu suka pergi movie sama2, temankan kakak ni pegi beli barang.. Dia tak pernah bantah pun melainkan kalau dia ada agenda sendiri.. Dia memang budak yang baik. Setelah sekian lama jugak tak amik gamba dengan adekku bongsu lelaki ni.. Aku ni kan suka amik gamba pastu paham-paham jerlah instagram penoh.. Dialah satu-satunya lelaki dalam adik beradik kita orang.. Sedih.. Alamak... ;'(


Usia remaja semakin meningkat.. so kehendak dah tak macam dulu.. makin banyak kawan makin bz pulak dia dengan geng dia.. geng laki aku penah nasihat kat aku " alaaa jangan kongkong dia sangat.." dia tu laki bukannya perempuan.. kau tak boleh buat macam adik perempuan kau.. ekot sana sini.. kadang-kadang rasa tak adil.. tapi itulah hakikatnya.. kena memahami.. dia dah besar.. nanti dia boleh memberontak.. sapa susah... ;(


Tiba-tiba jer update pasal adik ni sebab baru jer dia watsapp ajak aku pegi tgk sama movie ahad ni nanti.. Nak tengok crita Carrie.. dia tau sangat aku suka tengok crita mcm ni.. hantu, misteri or supernatural... hari tu aku mcm penah kecik ati sikit sebab nak tgk KL gengster tp dia dah tgk dah... dia tau kot sbb tu dia ajak tgk movie nanti.. happy betol saya! rindulah ngn adekku.. lama xdgr crita dia.. skrg ni tak tinggal sama mcm dulu.. sbb mak dan ayah dah pindah dudok sini.. so of cozlah adek kena dok ngn mak ayah.. sebab tu jarang jumpa..


okelah.. sampai sini.. nak tido.. gudbye selamat malam... 

10 comments:

Ari Isfuzzy said...

Kembar ktk ya...

ciksengeh :D said...

selamat menonton movie kak :D

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum..

Ohhh sofia pun ada rs cam tuh pd adik bongsu sofia..huhu mmg kne set mind dr skg yg one day die akan mula busy dgn geng2 die..huhuhu :((

regards,
Triplesmiley

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

hihi ... rindu dengan adik ktk ya yunk ...cpa yunk ..asal ktkduak selalu berchit chat .. sekali sekala berjumpa ..cda hal ya (^_^)

elyna mirsada said...

best la hubungan adik beradik yg rapat

Cik Wani said...

kmk rindu juak family kmk..x best bha tinggal jauh :(

jemari ameera said...

best ada adik yang sporting macam ya..

uchi kay-f Ahmad said...

hehe....

Ku Azniza said...

dua2 comell!!!

wan niahix said...

lumrah kehidupan... hehehe...

"keep smiling"
^_^