Wednesday, November 6, 2013

Sukses!

Alhamdulillah.. Sukses semuanya.. Congrats untuk rakan kerja.. Berbulan - bulan berkerja keras untuk konsert dan graduation ceremony tempat keja kita orang pada minggu yang lepas. Aku tak nak mention sangat tempat keja kita org.. Gamba pun dah cukup.. Tak nak explore sangat bahaya laman sosial ni kan...


oke tak lama lagi nak cuti skolah.. Ada semggu lebih lagi.. Sehari sebelum cuti iaitu last day, adalah hari last bersama - sama dengan budak2 kelas.. Bila tengok dia orang budak2 ni, tak sangka dh besar, makin tinggi, makin handsome,cantik, comel, makin bijak dan pandai.. Setaun cepat masa berlalu.. Tak sangka next year masok skolah rendah dah.. Hopefully diaorang boleh sesuaikan diri dengan tempat sekolah baru, kawan baru dan cikgu baru..


Akan rindu diaorang nanti.. Dan taun depan pulak berdepan dengan budak2 baru.. Tiap taun wajah baru, tugas baru, pengalaman baru.. Walaupun kerja lebih kurang sama, tapi bergantung jugak dengan keadaan dan situasi.. Macam mana korang handle dan sebagainya... orang selalu cakap, pengalaman mematangkan kita.. Hari demi hari, minggu demi minggu, bulan demi bulan, taun demi taun kita sentiasa nak buat yang terbaik dan of course inginkan perubahan dalam hidup kita...


                                                 Tengah buat persiapan dekat stage..







                                                             Hari concert..




 Sudah selesai, gembira tak terkata.. Posing bukan main tapi sebenarnya sangat penat.. Tapi stress dah hilang dah.. 


5 comments:

Elih Japahar said...

Walaupun penat, wajah tetap ceria...:)

ciksengeh :D said...

alahaiii. comel2 nye semua ! ehe. pengalaman mendewasakan kita. dari pengalaman kita boleh belajar untuk memperbaiki kesilapan dan kelemahan diri kan ;)

Ku Azniza said...

smart gmbarnya hehe

wan niahix said...

Macam-macam pesen gambar... hehehe... ng kreatif...

"Keep smiling"
^_^

CHU MAJORFLAVA said...

wow!!cikgu semua kiut2!!