Tuesday, January 21, 2014

2014



Assalamualaikum.. Wah lamanya tak bukak blog. asyik instagram, twitter dgn dayre jer.. dayre pun kurang gak.. Tiba-tiba ada rasa nak update.. kesian pulak blog ni dh diabaikan oleh tuan dia.. dah sombong dh tuan dia kan ;P .. xdalah.. snarnya sekarang jarang nak bukak laptop sbb tu susah ada masa nak update.. kalau pakai phone payah ckit.. leceh xsesuai nak update pakai phone.. lagipun skrg tak boleh nak rileks sgt buat keja.. semua benda nak buat dgn cepat..

Nway happy new year to all.. harap taun ni lebih bermakna dr taun2 yang lepas.. macam aku taun ni mayb agak mencabar.. aku dapat rasa.. dan awal taun dah ada task baru..

Happy Birthday Abang :) 



** haa lupa nak bagi tau,siapa yang last beri komen tu saya TERDELETE.. sory sgt2.. terlalu lama sgt tak bukak blog, bila buka cek komen tertekan delete pulak.. hampehh.. maaf yer.. bukan sengaja.. so bila komen korang xda kat bawah entri maksudnya sy terdelete.. sory sgt k.. thank you!.. nanti nak cuba rajin update ye.. byeee.. jaga diri!.







8 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Happy new year...sudah maw masuk bulan feb...cepat sj masa berlalu....moga thun ini lebih baek dr tahun sebelumnya...

ahmad endo said...

lamak dah sik update...hehehe

i am Bobo said...

sampai hati delete komen saya!! haha

CHU MAJORFLAVA said...

best nya....mauk try mam kat ctok lak tyme bday minie...lamak sik terjah blogggg...whuaaa rindu

[sutera kasih] said...

eva oh eva hehe
knk kita duak makin mls update blog tok aieee hahaha

HeNRieTTa JoSe said...

been missing ur entry eva....please update...

CHU MAJORFLAVA said...

weewiiitt sweetttt

Semut Senyum said...

Owwhhh... patot laa jarang nampak.. kita pun sama2 jarang update... ok ok...